Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 391/1004 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,121 - 3,128 arası.

Konu: Viop XXXV

1. madem bu kadar yüksek vergi toplanıyor koy kardeşim banka kredilerine %50 sübvansiyon oranını vatandaş bankadan çeksin %20 ile krediyi %10 vatandaş ödesin %10 devlet karşılasın ne demeye bankaları sıkıştırıp mevduata düşük faiz ver sonra düşük faizli kredi kullandır diyoruz bakınız kamu bankaları dünya kadar zarar yazdı yazıyor geçen yılki düşük faizli kredilerden kimin cebinden mevduat sahiplerinin e tabi insan dolara kayar feraseti yok mu bu milletin Ne diyor Ziya Paşa; en ummadığın keşf eder esrarı derunun Sen herkesi kör, alemi sersem mi sanırsın
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    İzin verirse küçük bir düzeltme yapmak isterim, sorun toplanmayan vergiler ve bunların arttırdığı KDV ÖTV, yetmezmiş gibi toplanan vergilerin israfı bence
    evet.. keyfi şekilde bazılarının vergilerini siliyor ama normal halktan son damlasına kadar vergiyi alıyor, yetmiyor var olan vergiyi arttırıyor, yetmiyor yenisini icat ediyor..tam bir zulüm ve skandal..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3. Bugünde alan taraf daha iyi kurumlar
    Benim takıp ettiğim tablolarda da satış yok
    bakalım bizi kandırıyorlar mı

4. %19 faiz ödüyoruz ama dolar 8,60!!

Enflasyonla mücadele etmesi gereken kurum, ''enflasyon geçici, çekirdek enflasyon önemli'' diyerek ateşe odun atarken,

Hükümet meseleyi ya zabıta baskınlarıyla ya da Cuma hutbesiyle çözmeye çalışıyor!

Dış güçleri uzaklarda aramaya gerek yok!!

serkan özcan

5. cuma hutbesinde hoca fahiş fiyat artışlarının yanlışlığından falan bahsediyordu...

bunların işi cuma hutbesine kalmış...

vatandaşa geçmiş olsun...

cuma hutbesinden fiyat kontrolu yapmaya çalışmak aciziyetin bir göstergesidir...

Allah vatandaşın yardımcısı olsun...

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    %19 faiz ödüyoruz ama dolar 8,60!!

Enflasyonla mücadele etmesi gereken kurum, ''enflasyon geçici, çekirdek enflasyon önemli'' diyerek ateşe odun atarken,

Hükümet meseleyi ya zabıta baskınlarıyla ya da Cuma hutbesiyle çözmeye çalışıyor!

Dış güçleri uzaklarda aramaya gerek yok!!

serkan özcan
    Bu kafayla gidersek ki kesin gideriz tahvil faizi 30 a gider.

7. Uzun zaman sonra
    endeks şhortları iyice azalttım

en son yaptığım zaman
    sonra daha aşağıdan tekrar şhort açma zorunda kalmıştım

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Uzun zaman sonra
    endeks şhortları iyice azalttım

en son yaptığım zaman
    sonra daha aşağıdan tekrar şhort açma zorunda kalmıştım
    iyi yapmışşsın hocam eline sağlık ..kaç gündür pala alıştırdı sabah al akşam ver tarzına..şimdi herkes sabah şort açtı kapanışta 1530 altına vercek diye beklıor...bakalım pala napcak bu uslanmaz şorçuları....cezayı kesermiki seans sonu???

Sayfa 391/1004 İlkİlk ... 291341381389390391392393401441491891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •