Sayfa 376/563 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Kap haberine şaşırdım sermaye nasıl 88 milyona çıkar yahu.

Ee tabi bedelli %116 diyor. Valla anlamadım hala. O zaman rtlab 2.16 ya bölünür. Sermayeyi %51 den fazla ele geçirir.

Yani %116 herkese açık bedelli yapsa idi. Sermaye 88 milyon olacaktı.rtlab 2.16 ya bölünecekti. Bizi kısıtlayıp kendi alıyorsa ve rtlab bölünürse ( ben öyle bilmiyordum ama kap haberinden bunu anlıyorum) şirket baya baya gülerin.

Verhasıl bildiğimiz usul olsun. 10 güler 1 rtlaba sahip olur. A1 capitalx0.6 hisse yanında beleş , eşantiyon!

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Yani %116 herkese açık bedelli yapsa idi. Sermaye 88 milyon olacaktı.rtlab 2.16 ya bölünecekti. Bizi kısıtlayıp kendi alıyorsa ve rtlab bölünürse ( ben öyle bilmiyordum ama kap haberinden bunu anlıyorum) şirket baya baya gülerin.
    Syn RLC tahsislide bölünme olmuyor..
    Fiyat değişmiyor..
    Özsermaye değişmiyor..
    Sadece hakim ortak veya patron cebinden nakitle sermayeye para koyuyor bunun karşılığında da hisse sahiplik oranı artıyor..
    Bu alışverişte biz yatırımcılar oyun dışı kalıyoruz..
    Ben tahsisliden değilde pazar değişikliğinden etkilendim..tam bir piyango oldu..
    Sen kalk SPK daki mevzuat değişsin oradan bizim brutlü lanet pazarımız gitsin bir ust pazara geçelim..
    İşte bence Gülerdeki milat bu olacaktır inşaallah..
    Neredeyse 1-2 yıllik karına işlem görecek..
    Ama az kaldı bir FON gelecek Muratin alacak anahtarlarını..
    Alt pazarda buyükler oynamıyor..
    1 Ekimden sonra derin sularda AV BAŞLAR..
    ASLA YTD..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Fiyat değişmiyor..
    Özsermaye değişmiyor..
    Sadece hakim ortak veya patron cebinden nakitle sermayeye para koyuyor bunun karşılığında da hisse sahiplik oranı artıyor..
    Ben tahsisliden değilde pazar değişikliğinden etkilendim..tam bir piyango oldu..
    Sen kalk SPK daki mevzuat değişsin oradan bizim brutlü lanet pazarımız gitsin bir ust pazara geçelim..
    ASLA YTD..

Evet tahsislide bölünmüyor diye biliyoruz ama öyle bi kap gelmişki, ve yazmışlarki sermaye 88. Milyon demişler ve bu kafa bulandırıcı. Belki nominal diye yazdılar bilemiyorum.
    Evet sn fibonacci ana pazar tabiki iyi ve hoştur ama benim odaklandığım ise sermaye kadar kar getirebilecek mi? O potansiyel var mı? Hesaplarım buna göre.
    Ayrıca 30 eylülde olağan üstü genel kurulda huzur hakkı ödemeleri de görüşülecekmiş.bakalım ne kadar çalacaklar.
    Huzur hakkı kadar saçma bi kavram olamaz, eğerki bir şirket halka açıksa. Huzur hakkına, ben hırsız hakkı derim hep. Huzur hakkı kullanılmamalı, etik olan budur. Da kim .... Etik olmayı türkiyede?

7.  Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Fiyat değişmiyor..
    Özsermaye değişmiyor..
    ASLA YTD..

Tahsisli için yazdiklariniz doğru.
    Burda yatırımcı bedelini peşin öder ahlak sahibi m.g. hisselerin sahibi olur. Sonra ky sevinir RTa nin %bilmemnesi bizim olmuş diye🙂🙂
    İmtiyazli pay var hissede BIST tahsisli yapsa glryh pay sahibi olsa ne olur???
    Ky ancak bedelli parası hazırlasın ....
    Amaaaa anapazar hikayesi iş yapar.. bu kısım 10 tane RTA eder

Alıntı Originally Posted by bensattımgitti Yazıyı Oku
    Tahsisli için yazdiklariniz doğru.
    Burda yatırımcı bedelini peşin öder ahlak sahibi m.g. hisselerin sahibi olur. Sonra ky sevinir RTa nin %bilmemnesi bizim olmuş diye����
    İmtiyazli pay var hissede BIST tahsisli yapsa glryh pay sahibi olsa ne olur???
    Ky ancak bedelli parası hazırlasın ....
    Amaaaa anapazar hikayesi iş yapar.. bu kısım 10 tane RTA eder
    Temettüde imtiyaz olmadıktan sonra sıkıntı yok, alsın yönetsin şirketi, bu hale getiren kendisi. Bizim şirketimiz olsa idi bizde öyle yapardık. Balinanın teki elimizdekini almasındiye

Sayfa 376/563 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •