Acaba toparlanma V şeklinde mi yolsa L seklinde mi olacak pandemi de ki korku bu sefer yok beni korkutan da bu zaten spvix endeksi 26 oldu ama kimsenin dikkatini çekmiyor
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
Acaba toparlanma V şeklinde mi yolsa L seklinde mi olacak pandemi de ki korku bu sefer yok beni korkutan da bu zaten spvix endeksi 26 oldu ama kimsenin dikkatini çekmiyor
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oradaydım hakimim,her şeyi gördüm....
Düşünsenize hakim bey,o yıkım benim için nasıl bir yıkım olacak....
Her şeye hakimim....
https://youtu.be/b2bVVJ-ek7g
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
yoğun bir gündü.. poz ve vade değişimleri yaptım.. ısrarla 3 haftadır satıyorlar.. öyle ya da böyle.. acımasızca.. böyle zamanlarda hiç bir analizin önemli kalmıyor, teknik veya temel, 15 dk 1 saat 1 gün vb.. farketmiyor.. satış ordinoları gelmiş ve çat çat uyguluyorlar.. hatta o kadar sistematik ki iki endeksi tüm gün aynı virgülüne kadar yüzde olarak değiştirdiler.. bu normalde eşyanın tabiatına aykırı, 30 hisse ve 100 hisseden oluşan iki ayrı endeks.. ama makineleri kurmuşlar ve iki endeksi de aynı oranda gün içi götürdüler aşağı.. sadece kapanışta on binde 5 (0.05) gibi ihmal edilebilir fark oldu, %1.89 vs %1.94..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Spotta garanti de günlük te satan yabancı gözüküyor ama takasta alan yabancı. 13 Eylül itibaren baktım günlükte de saydırdım günlükte olanin tam tersi gözüküyor. MB faiz indirimi şuan çok zor yaparsa bedeli çok ağır olur. Bu şekilde ters yapma ihtimali olasılık
neye karşı olduğumuzu mücadele ettiğimizi anlamak için düşünce egzersizi:
endeks 30: 30 hissenin ağırlıklı ortalaması
endeks 100 : 100 hissenin ağırlıklı ortalaması
eğer bu iki endeks % olarak aynı miktarda değişiyorsa bu demektir ki endekslerde bulunan her hisse farklı oranlarda artabilir / düşebilir ama ağırlıklı ortalamaları alındığında iki endekste birbirine eşit değişimler ortaya çıkıyor.. bu normalde tesadüfen olamayacak bir şey (düşük ihtimal).. ancak bu şekilde olması istenirse yapılabilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Korku endeksi !!!!!!!
Yer İmleri