Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 452/1004 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,609 - 3,616 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Powell, konuşmaları arasında ilginç mesajlar veriyor...Ondan sonra gevşedi zaten..
    Bence en dikkat çekici olanı enflasyon ve varlık alımlarıyla ilgili vurgusu...

Powell: "Eğer sürekli yüksek enflasyon bir endişe haline gelir ise Fed buna kesinlikle yanıt verir."
    dedi ve piyasa biraz gevşemeye başlayınca da,

"Faiz artırımı için hala uzun bir yol var." diyerek düzeltme yaptı...

FED Varlık Alım Hızını Yakın Zamanda Azaltmaya Başlanabileceğini Belirtti...
    ( kötü haber)

3. Güzel tespit şahid oldum bende dinliyorum...
    İşin garip yani coin bovespa gümüş ons vs hepsi saldı..
    Ama hafiften piyasalarda kabullenme durumu var
     Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Powell, konuşmaları arasında ilginç mesajlar veriyor...Ondan sonra gevşedi zaten..
    Bence en dikkat çekici olanı enflasyon ve varlık alımlarıyla ilgili vurgusu...

Powell: "Eğer sürekli yüksek enflasyon bir endişe haline gelir ise Fed buna kesinlikle yanıt verir."
    dedi ve piyasa biraz gevşemeye başlayınca da,

"Faiz artırımı için hala uzun bir yol var." diyerek düzeltme yaptı...
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Piyasanın 978. Kuralı işliyor olabilir
    ne kuralı oluyor ?

5. Sedat Peker döktürmüş yine..

6. Eregli'nin birkaç gün gazı alındıktan sonra girilse TUPRS Long, EREGL Short iş yapar mı sizce. Rafineri marjları artarken çelik üretim marjları daralıyor

https://www.tradingview.com/x/sWob5j7J/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

7. Tupras bedava idi şimdi de bedavadan biraz pahalı. Ereğli short yapmam ama tupras çok değişik bir 3. Çeyrek getirecek bana göre.
     Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Eregli'nin birkaç gün gazı alındıktan sonra girilse TUPRS Long, EREGL Short iş yapar mı sizce. Rafineri marjları artarken çelik üretim marjları daralıyor

https://www.tradingview.com/x/sWob5j7J/
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Tupras bedava idi şimdi de bedavadan biraz pahalı. Ereğli short yapmam ama tupras çok değişik bir 3. Çeyrek getirecek bana göre.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de çıplak EREGL short yapmam. Fakat kendime endeksten bağımsız yok FED böyle yapmış yok MB başkanını almışlar, yok Tayyip şunu demiş gündeminden kurtaracak çözümler arıyorum. Bu saydıklarım benim yönetebileceğim şeyler değil hayatımda olmalarını ve bu kadar umursamak istemiyorum. Buna yönelik çözümler arıyorum. Eregli yükselebilir itirazım yok ama Eregli'nin yükseldiği yerde Tupras daha da yükselir diyorum sadece
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 452/1004 İlkİlk ... 352402442450451452453454462502552952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •