Sayfa 70/206 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 553 - 560 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Soyle bir örnek te vereyim işbank yönetim kurulu başkanı ersin özince bir konuşmasında işbank Atatürk hisseleri kimsenin haddine degil diye bir acıklama yaptı ardı ardına vergi cezası kesildi sonra ersin özince işbank tan ayrıldı vakfın başına gectı ordan da sepetlendi yani büyük laf edeken 10defa düşünmelisin veya sütten cıkmıs ak kasık gibi olmalısın ager bir dümen vevırıyor san sonucuna katlanırsın
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Soyle bir örnek te vereyim işbank yönetim kurulu başkanı ersin özince bir konuşmasında işbank Atatürk hisseleri kimsenin haddine degil diye bir acıklama yaptı ardı ardına vergi cezası kesildi sonra ersin özince işbank tan ayrıldı vakfın başına gectı ordan da sepetlendi yani büyük laf edeken 10defa düşünmelisin veya sütten cıkmıs ak kasık gibi olmalısın ager bir dümen vevırıyor san sonucuna katlanırsın
    Ytd.
    Ama Isbank’a dokunamadi hiyarlar..olayin özeti o aslinda..iyi örnek[emoji3526]

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by clastobar Yazıyı Oku
    Gözde pd / dd = 0.5
    Vertu pd /dd = 1.3
    Hdfgs pd/dd =1.2
    Isgsy pd/dd = 2.2
    Gözde nin şuanki pd/ dd oranı benzer şirketlerden epey düşük kalmış.Ytd
    Gözdenin son günlerdeki düşüşten sonra biraz tepkimesi güzel oldu.Bu arada penta sürekli yükseldi son zamanlarda, baktım yaklaşık 180 TL olmuş. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Ama Isbank’a dokunamadi hiyarlar..olayin özeti o aslinda..iyi örnek[emoji3526]

Bak arkadasım senin anlama sorunun var dokundu veya dokunmadı PD dd ne bak hısse de ki baskıyı gorursun yani erdogan secıldıgı surece bu baskı herzaman devam edecek
    Garanti ile Sermayeler aynı karlar aynı birde işbank ta şise faktörü var ama garanti 6. 50 den 10. 50 ye cıktı işctr 4.60 dan 5.70 I zor gordü
    Ytd

5. güce itaati öneren arkadaş...sen bizden değilsin! mantıklı hareket etmek ayrı, haksız tehditlere ve adaletsizliğe boyun eğmek ayrı... kişiliğini kaybettikten sonra,çok para kazansan da fakirsin...

6.  Alıntı Originally Posted by ellocu Yazıyı Oku
    güce itaati öneren arkadaş...sen bizden değilsin! mantıklı hareket etmek ayrı, haksız tehditlere ve adaletsizliğe boyun eğmek ayrı... kişiliğini kaybettikten sonra,çok para kazansan da fakirsin...
    Bunlarin 20 yildir iktidarda olma sebeplerinden biri bu zaten..güce tapma..tabi karsisindakilerin basiretsizligi de ayri konu..bosverin buranin mevzusu degil

7. Ben sıze bu moro nun cıkısının yersiz oldugunu anlatma ya calıstım. Sana mı düştü acıklama yapmak.bir suru market
    varken ısrarla anlamak istemeyenler var ben şirkette hısse Aldıgım zaman sektör şirketleri patron acıklamaları demeclerı en ufak bir acıklamasın da şirket İcin önemli kararlar alınacağı anlamı vardır 10 - 20 bın lot baglamıyorum ben onun Icın her ayrıntı onemli benim İcin ben muro da degilim yıllarca hissesinin amelelıgını yapacak ta degilim kaybedecek ne zaman nede param var muro boyle devam etsin bız arkasında dururuz diyen de kendi kaybeder
    Benim burda olmam ın tek nedeni holdıng in zor durumda olması ve elindeki şirketleri satacak olması malıet uzerınde tasırım tabı bu patronun ve kap haber acklamaısına baglı
    Ytd.

8. yüksek enflasyon bizim lehimize özellikle polinas derby penta iyi kur ve stok karı yazdırır
    murat ülker bişey demedi günah keçisi bizi ilan etmeyin dedi marketleri sınırlayınca enflasyon nasıl düşecek ben anlayamadım
    bakkallar kimsenin gözünün yaşına bakmaz 2020 dünyasında bakkalın yeri yok tıpkı nalbant gibi
    verimsiz işletmeler yanında çalışanın sgk yapmaz eksik yapar vergi kaçırır vs
    hükümet oligopol piyasa oluşmasına izin vermeden perakende marketciliği dahada desteklemeli
    flo halka arz bekliyorum geçen bi mağazasına girdim fiyatlar inanılmaz düşük bu fiyatlarla kar favök nasıl yaratacak aklım almıyor biraz zam yapsalar hiç fena olmaz
    seneye inşallah 2 halka arz daha görürürz
    derby zombi şirket durumunda sermaye arttırılması gerekli
    ben bu saatten sonra satmayı düşünmüyorum
    azar azar eklerim sadece
    polinas umarım arz yapılır 10-12 fd/favök
    şok 2023 1 milyar karı çok rahat aşacak senede 100 milyon temettü olası
    flo 2023 ciro hedefi 11 milyar dehşet rakam becerirse 2 sene sonra sadece floyu sat tüm borcunu kapar üstüne para kalır
    daha elinde rehabilite edilecek derby , verimsiz makina takım satılacak türkiye finans var

Sayfa 70/206 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •