Sayfa 76/206 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 601 - 608 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Yigit bulut tabi nami diger jöleli..cok muteber adam[emoji23][emoji23]..baskanlik sistemi gelecek ucup gidecegiz , gdp katlayacak , gelirler katlayacak, ulke saha kalkacak diyen de kendisiydi..ya tamam para kazanmissin gule gule harca da..boyle zubuk adamlari ornek gosterme Allahaskina..eskiden joleli denirdi simdi haram yemekten dombili oldu..bazi arkadaslari gibi[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Arkadasım senin anlamdıgın konu profesyonel olarak bakmıyorsun erdogan ın haberi olmadan TV ye cıkıp işbank i hedef gösterebilir mi sen adamı kayde almazsın ben yatırım yaparım aramızdaki fark bu tek hisse zamanı geldiyse 10 hisseye bedeldir başka hisse Baska mecara aramaya gerek yok
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Arkadasım senin anlamdıgın konu profesyonel olarak bakmıyorsun erdogan ın haberi olmadan TV ye cıkıp işbank i hedef gösterebilir mi sen adamı kayde almazsın ben yatırım yaparım aramızdaki fark bu tek hisse zamanı geldiyse 10 hisseye bedeldir başka hisse Baska mecara aramaya gerek yok
    Ytd.
    Profesyonel olarak kazandim kazanacagimi sen merak etme[emoji6]..artik derdim daha baska daha önemli ..varsin kacsin bunlarin vesile oldugu hisseler hic umrumda degil..sen haberleri takip et..ama senden ricam 30 mesaj atacagina 3 mesaj at ama gozde paydaslarinin hayrina olsun..herkes haberleri takip ediyor merak etme sen..fazla kalabalik yaratmaya gerek yok..hadi kal saglicakla

3. 6 yıldır sen yazdın da ne oldu 1 yıl burakta biz yazalım sen bos yazıyorsun git gelle olmuyor muro üstten sattıgı hısseyı ne zaman yerine koyacak hala bu beklentin devam ediyor mu?

4.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    6 yıldır sen yazdın da ne oldu 1 yıl burakta biz yazalım sen bos yazıyorsun git gelle olmuyor muro üstten sattıgı hısseyı ne zaman yerine koyacak hala bu beklentin devam ediyor mu?
    Yoo gayet iyi oluyor..Muro dugmeye basinca belli eder kendini..henuz gelmedi o an

5. Holding 2018 de defoult oldu , bu gerçek yapılandırma nasıl yapılır bakarsın mali durumuna 2-3 sene sonra sıkıntı yaşayacaksındır bankalarla konuşursun vade alırsın yıldızda bu durum yok bildiğin patladı burası bir tarafı ama kümaş değer kazandı polinas değer kazandı şok kara geçti Godiva borcu bitirdi temettü dağıtıyor önemi Ülker’e sattı propak Pendik nişasta kellog , komili vs onlarca şirket gerek yurt içinde gerek yurt dışında satıldı şuan holding çok büyük riski yok 3 sene önceki durumda değil doğuş vs yapılandırmaları ödeyemedi yıldız önden yatırdı , polinas %50 sini anadolu grubu ve diğer ortaktan 45 milyon dolara aldı polinas şuan ne kadar. Eder ? Olumsuz olduğu yerler var ama eşiği aştı sakız bölümünün yarısını Danimarka’lardan aldı vs şuan defoult olma gibi durumu yok sadece ingiltere verimsiz orayıda büyük ihtimal parça parça satarlar

6. Yazarınki hariç bu yazıları önceden okumuştum.Yazarda zaten kesin konuşamıyor. Aklımda kalan ise M.Ü. in bankalara rest çekerek onları çağırıp bütün şartlarını kabul ettirdiği ve birde varlıklarım bütün borçları kapatır üste para kalır sözüydü.

Bankalara her istediğini yaptırabilmek içinde durumun kötü olduğunu söylemesi normal,röportajın bir yerinde bunu ima ediyor.

Neticede şirketlerde batar çıkar ama şu an için sıkıntı yok ödemelerede daha 1 yıla yakın var.Ayrıca bu konularda hüküm vermek için için şirketlerle ilgili detaylı bilgilere ihtiyaç var.

Diğer bir konuda ,Ülker anadolu insanının aşina olduğu ve sevdiği bir markadır.Ülke yönetimiyle holding arasında hiç bir şekilde bir sürtüşme ve bir anlaşmazlık yoktur ve olması da söz konusu değildir.Ne ticari nede siyaseten.

7. Arkadasın dedıgı gıbı holdıng zorda muro şirketleri satacak ben de voleyı vuracagım
    Ama bu spek efendi cok kasıyor sürekli bir sıkıstırma ile olmaz bu iş muro gıbı olmalı cek yukarı gelene gecene ver malı
    Kırılım olacak yön spek efendi bilir
    Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Onun derdi benle..bu batik sirkette 6 sene nasil beklersin demeye getiriyor..cunku aklinda 1-2 satis haberi cikacak 1-2 ay icinde voleyj vuruo basip gidecek..simdi kazin ayaginin oyle olmadigini farketti ..pudraci..iyi alismis bunlar kolay paraya[emoji2956][emoji1787]

Ben gözde ye batık demedim holdıng ın durumu topun agzında olması tüm şirketleri etkiler gözde nin buralar da kalmasının nedeni de holdıng aynı sekılde ülkerin. tek başına deger bir şey ifade etmez bütün olarak bakmalısın
    Ytd.

Sayfa 76/206 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •