Koca:
-Vakaların 4'te 1'i 0-17 yaş arası
-Okullar da yükseköğrenim de asla kapanmayacak
-(Turkovac) Kim hangi aşıyı tercih ederse onu kullanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pazar günü ödeme alması gereken kreditörleri Çinli Evergrande'nin zor durumda olduğu duyurusu yapacakları belirtiliyor-Bloomberg TV
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Olay bu mu ?
Hem Sinovac hem Pfizer - Biontech aşı vuruluyorduk.
Bide Turkovac vurulalım.
Tam karışık çorba gibi oldu.
Hong Kong, bizim gibi Sinovac kullanmış.
Üzerine Biontech vurulursak, riskli olur mu diye araştırıyorlar.
Birisi de, keşke araştırsa, çorba aşılarda risk artıyor mu diye?
Vakalarda dünya üçüncüsüyüz, nüfusa oranla durum daha da vahim !!!
TCMB/Kavcıoğlu:
-Yüksek enflasyonun yansıması MB'ler tarafından yakından izlenmektedir
-Emtia fiyatları yüksek enflasyonda çok etkili oldu
-Nakliye maliyetlerinin artması ve teslimatların uzaması üretici fiyatlarında artışa neden oldu
TCMB/Kavcıoğlu: Türkiye'de ÜFE'deki gelişmeler kur ve emtia fiyatlarının yansımasını yaşadı ancak son zamanlarda başka açıklamalara da gerek olduğu anlaşıldı
TCMB/Kavcıoğlu: Aldığımız tedbirlerin finansal piyasaların nakit akışını kolaylaştırıp, koruduğunu gördük
TCMB/Kavcıoğlu:
-Faiz indirimi kararıyla salgının ekonomik etkilerini gidermek için ilk aksiyonu aldık
-Kredi düzenlemeleriyle ihracatçılara imkanlar sağlandı
-Pandemi etkilerinin olumsuz etkilerini sınırlamak için nakit akışının işlemeye devam etmesi çok önemliydi
TCMB/Kavcıoğlu:
-Küresel enflasyonun ivmelendiği bir süreci halen yaşıyoruz
-Küresel üretim talep artışına yetişemedi
-Pandemide politika tepkileri çok güçlü oldu
Yer İmleri