Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 559/1004 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Dalga geçiyorum abi geçtiğim de şu,

Yandaş basın haber yapamıyor çünkü dediğin gibi alım gücü o kadar düştü ki sübvanse edilmez ise eskisi gibi oranda vergi alsa 16 lira benzinde ekonomi durur.

Öbür basın da haber yapamıyor çünkü işine gelmiyor.

Bizde herkes işine geldiği gibi yani özetle. Vatandaşı olmasan eğlenceli ülke.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bazen trol gibi konuşuyorsun, ama dalga geçiyordur diyorum bu durumlarda

Eşel mobil desteği nedeniyle yakıt fiyatları görece düşük kalsa da, hala %50 civarı vergi var. milli gelirimiz 8000 usd, sonra gidip 50000 usd lik kişi başı geliri olan admlarla bizi kıyaslamak ne alaka?

olaya şöyle bakacaksın, aylık asgari ücretle kaç lt benzin alabiliyorsun? ucuzluk-pahalılık böyle ölçülür...satın alma gücü ile yani.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Şimdi taşlar yerine oturdu. Durum aynen bu şekil
    amaç çökertmek değil, piyasayı ayakta tutmak
    bugün yoncayla yarın ereğliyle öbürsükü gün tüple tıngırdayıp duracaz.
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yarından geçerli olmak üzere motorine 43 kuruş zam yapıldı.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şimdi taşlar yerine oturdu. Durum aynen bu şekil
    amaç çökertmek değil, piyasayı ayakta tutmak
    bugün yoncayla yarın ereğliyle öbürsükü gün tüple tıngırdayıp duracaz.
    Dün paragöz geldi maşallah dedi okudu üfledi ama onun nefesi bile çökertmedi henüz. Short sinyalimiz geldi yani aslında...

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bankaların hikayesi yaz için dolares aşağı banka yukarı idi , bunun analizini yonca üzerinden mayısda yaptım burada o hikaye terse döndü fed ve faiz artışı hikayesine ha yeni bankalar üzerinden hikaye yazılırmı o ayrı,
    eregl çelik grafına bak üst üste koy aynı hareket ettiğini görüceksin bunlar hikaye üzerine yukarı hareket ettirilen tahtalar 1390-1470 son hareketini bu tahtalarla yaptılar zaten , diğerleri kurruk olup el billiği ile hareket sağlandı.Şimdi oyun tuprs döndü dönemsellikten onuda burada yazdık 99 larda oda yanına kuşu aldı , arada koç geliyor oyun şuanda bu şekilde ,
    eregl için bir dip not yazmak isterim şuanda GAZİ koşusuna hazırlıyorlar
    2021 satışı kapanmış, 2022 mayıs ayına temettü sü vs ,çelik fiyatlarındaki düzeltme bitimi ile yeniden yön yukarı dönerse 4. çeyrekten itibaren eregl geçişlerde olabilir.Şimdilik tahtaların önünde bilanço hikayesi mevcut ben başka hikaye göremiyorum.Bu yüzden trade mantığı ile hareket ediyorum.
    eee aynı şeyleri yazıyoruz başkan..

1350 de de bi alırlar ne oluyor dersiniz demiştim ..
    Bayram sonrasın da 20.000 lik dimdik dalış bekleyenler vardı falan..

neo..
    benzin fiyatlarının baskılanması tuprs karlılığı için aslında dezavantaj..
    Bu eşel mobil e de ne kadar devam edecekler orası da muamma..
    Eşel mobil olmadan şu an benzin kaç tl olur hesap edebilen var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bazen trol gibi konuşuyorsun, ama dalga geçiyordur diyorum bu durumlarda

Eşel mobil desteği nedeniyle yakıt fiyatları görece düşük kalsa da, hala %50 civarı vergi var. milli gelirimiz 8000 usd, sonra gidip 50000 usd lik kişi başı geliri olan admlarla bizi kıyaslamak ne alaka?

olaya şöyle bakacaksın, aylık asgari ücretle kaç lt benzin alabiliyorsun? ucuzluk-pahalılık böyle ölçülür...satın alma gücü ile yani.
    ham petrol fiyatı herkes için aynı, rafineri marjı aynı, bizde 7 lira olan yunanistan ve italyada 17 lira ise, demek ki oralarda vergi oranı yüzde 85 olmalı.. ahalisi niye isyan etmiyor acaba ?

böyle tablolar çıkınca hemen -alım gücüne göre oranla" korosu ortaya fırlıyor, öyleyse GDP hesabını da nominal değil, alım gücü paritesine göre yapalım diyebilirsin, hemen -olmaz öyle hesap" deniyor çünkü gdp-ppp hesabında TR dünyada 18. değil, 13.büyük ekonomi görünüyor..

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yarından geçerli olmak üzere motorine 43 kuruş zam yapıldı.
    bir sonraki ayın enflasyonuna eklemek için.

bu ay düşük çıksın hesabı.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Yarından geçerli olmak üzere motorine 43 kuruş zam yapıldı.
    yalnız bu pompaya ne kadar yansıcak belli değilmiş eşel mobil sistemi devreye girecekmi bakalım...

Sayfa 559/1004 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •