Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 561/1004 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun abey. Biz de battık batmadık değil. İyi de oldu. Batıp bi rahatlamak arınmak lazım. Batmayan viopcu iddiali olur çok konuşur sivri fikirleri olur. Batanı ürkek çekinik güvercin hallerinden tanırsın. Nasip. Para dağıtıyolar her gün burda sonuçta.
    Aynen üüüle abi, bi rahatlama, bi kabullenme, bi ferahlama oluyor.
    Zaten geri geldiğimde vizyonum bu olucak, sabır sabır ve masaya otur. "Hergün para dağıtıyorlar burda" misyonum olucak.
    Kısacası dönüşüm muhteşem olacak
    Hamdım Piştim Yandım

son dönemde toplumdaki rahatsızlığı milli gelir ve alım gücü anlamında 2002 seviyelerinin altına düşmiş olmanın bir göstergesi olarak almak yanlış olmaz..alım gücü çok rezil seviyelerde.. çin in altına düşmüş bir asgari ücret var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    son dönemde toplumdaki rahatsızlığı milli gelir ve alım gücü anlamında 2002 seviyelerinin altına düşmiş olmanın bir göstergesi olarak almak yanlış olmaz..alım gücü çok rezil seviyelerde.. çin in altına düşmüş bir asgari ücret var..
    öğrenciyken afrikada çinde insanlar şu kadar düşük ücretle çalışıyorlar falan diye ekonomi derslerinde anlatılırdı. biz de uzaktan uzaktan üzülürdük.

reis sağolsun memlekete onu da getirdi.
    audentes Fortuna iuvat

bugün gazetelerde "5 li çete" şeklinde haberleştirilmiş incelemeler vardı, işte şu kadar zarara uğratıyor ülkeyi filan..

bunlar sonuç, hükümet (akape) istemeden bunların hiçbiri olmaz.. gayet yasalara uygun biçimde kamu zarara uğratılmayacak şekilde ihaleler yürütülebilirdi..

o nedenle gazeteler yanlış hedefi eleştiriyor..

bu ayrıca bir tercih, yatırımları dış borç ile yapıp toplanılan vergileri ise siyasal islamın ve kendi şatafatlarının finansmanı için kullanıyorlar.. bir nevi finansal kaldıraç var, akape nin harcayabileceği ve ulufe olarak yandaşlarına dağıtabileceği para artmış oluyor..

bu ihalelerdeki borç ise özel şirketler üzerinde görüldüğünden devletin "dış borç/gsmh" rasyosu düşük kalıyor, onun da ayrıca reklamını yapıyor ilkel zihniyet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. 2.000 kişiye iş sağlayan Honda'nın Gebze'deki fabrikası üretime kapandı.

6. birinin piston aşağı demesini bekliyor. hadi babayiğitler

7. 1501 longa geçtim, pozu da son kez yazdım çok trade ediyorum her yöne sadece yukarı beklentim var bu hafta için.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    abd borsalarinin eksi kapatma ihtimali cok yuksek bence

eger o sekilde olursa satislar biraz hizlanabilir avrupada da.

"yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 561/1004 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •