Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 4,785 - 4,792 arası.

Konu: Viop XXXV

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bizim siyasetçilerde zerre kafa yok. Fitre günlük bir kişi 28 TL bu aile 4 kişi olursa sadece gıda olarak 112*30=3360 TL sadece günlük İslam'a göre gıda yiyecek fiyatı. Birde kira okul servisi giyecek faturaları ısınmayı koy. 6360 TL asgari ücret.
    abi,herkes biliyor kaç parayla geçinilebilecegini

iş adamı,milletvekili.vali.eskort.akrist...

bakma sen konuşulanlara

kiminin çıkarı var söyleyemiyo

kimiside oy vermiş pisikolojik bir biçimde aslında kendini savunuyor

herkes biliyor en tepeye kadar

sadece menfaatler dudakları mühürlüyor

2.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Çıkarken onlarla çıkmadık ki düşerken etkilenelim..Gelişmiş piyasalarla olan korelasyonumuzun -belli bir noktadan sonra- olmadığı bir piyasadayız bence.
    şöyle bir %15-20 düzeltsinler daxı dowu da bakalım korelasyon var mı yok mu...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Çıkarken onlarla çıkmadık ki düşerken etkilenelim..Gelişmiş piyasalarla olan korelasyonumuzun -belli bir noktadan sonra- olmadığı bir piyasadayız bence.
    Ben de öyle olmasını umuyorum. Ama ummak yetmiyor ne yazık ki, bir yere kadar ayak uydurmayacaktır fakat küresel satış dalgası şekline dönerse iş geri duracağını sanmıyorum.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4. Bir yandan da bilançolar yaklaşıyor. Çoğu bilanço yine iyi gelecek. Bu seviyelerde nasıl kalacak bilmiyorum. SAHOL bu seviyelerde kalsın sene sonu bilançosu ile FK = 2.6-2.8 gibi olacak. Bu da ayrı gerçek.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

5.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    şöyle bir %15-20 düzeltsinler daxı dowu da bakalım korelasyon var mı yok mu...
    Abi ne korelasyonu

Kağıtlarin durumu tarihi dib.

Hisse almadiginiz için vobda artmış gibi duruyor ne artışı tarihi bir ucuzluk var

6. Şimdi bu grafa bakan obo görüyor ise hedef eksi dayı hahahahahahahahahhahahahshahaaha

Teknik analiz diye birşey yok tur

Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    Şimdi bu grafa bakan obo görüyor ise hedef eksi dayı hahahahahahahahahhahahahshahaaha

Teknik analiz diye birşey yok tur
    Petrolde olmuştu ama dayı bizim neyimiz eksik belkim eksi ye kadar şort olur

8. Günaydin arkadaşlar

Sayfa 599/1004 İlkİlk ... 99499549589597598599600601609649699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •