Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Standard Chartered, TCMB'nin yıl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düşürerek %15'e indirmesini bekliyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,731
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Standard Chartered, TCMB'nin yıl sonuna kadar faizi 300 baz puan daha düşürerek %15'e indirmesini bekliyor
    Galiba dövizi hiçe sayıyorlar,benim anlamadığım bunlar neyi ihraç edecekler ?

türkiye nin yanlışlarını yüzüne söyleyecek, çekinmeyecek bir büyükelçiye ihtiyaç var...

bu sözlerin sarf edildiği yer büyükelçilerin seçildiği yer olan temsilciler meclisi, abd..

böyle bir büyükelçi seçilmiş ve atanmış türkiye büyükelçisi olarak..

( MEDYA MAHALLESİ PROGRAMINDAN, HALK TV )

bakalım neler olacak ancak tablo hoş değil.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Erdoğan: Nakit rezervimizi güçlü tutma politikamızı sürdüreceğiz

Erdoğan:
    - Bütçe açığının milli gelire oranını bu yıl ve önümüzdeki yıl özellikle %3,5 olarak belirledik
    - Bu sene bazı uygulamalar bütçe açığı üzerinde baskı oluşturdu
    - Sene sonundaki açık hedefine rahatlıkla ulaşacağımız anlaşılıyor

Erdoğan:
    - Gıda tarafında gerek kuraklık gerekse artan girdi maliyetlerinin etkisini azaltacak tedbirler alıyoruz, rekabet politikaları da mercek altına aldık
    - Rekabeti bozan firmaların üzerine kararlılıkla gideceğiz

Erdoğan:
    - Milli gelirimizi 1 trilyon doların üzerine çıkarmayı hedefliyoruz
    - Ekonomi reform programı ve OVP ile belirlediğimiz eylemleri kararlılıkla hayata geçireceğiz
    - İhracatta tarihimizin en iyi seviyelerine ulaştık

Erdoğan:
    - Merkez Bankası rezervimiz 122 milyar dolar seviyesine ulaştı
    - IMF ve Dünya Bankası gibi kurumlar ciddi bir yönetim krizi içindeler
    - Türkiye bu zorlu dönemde güçlü kalmayı başaran, hatta gücünü artıran az sayıda ülkeden biridir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 957/1002 İlkİlk ... 457857907947955956957958959967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •