Sayfa 971/1002 İlkİlk ... 471871921961969970971972973981 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,761 - 7,768 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yaliniz forum yonetimini medwig governor ve guneysu bascavusu tebrik edirem
    Artik kufur azaldi
    akp svunucuları pek görünmüyor artık.

Ahalide alttaki yazıdaki gibi.Alıntılıyorum.

S..... edin gazı mazı! Esas durum bu. Artık şunda bir anlaşalım bence;

Halk "zavallı"

Halk "uyuşturulmuş"

Halk "kendisinden gizlenen gerçeklerle kör, sağır olmuş"

Halk “dinini bunlar yüzünden yanlış yaşamış”

Halk “ahlaklı”

Halk “dürüst”

Halk “namuslu” falan değil!

Benim de ara ara yaptığım burnu büyüklükle onlara “halk” falan deyip, hümanist düşüncelerle “Ah bir görseler gerçekleri” diyoruz ya;
    hah işte onlar o senin ‘gerçekler’ dediğin şeyin dibine kadar farkındalar.

Onlar kandırıldıkları için o partiye oy vermiyorlar, onlar kendileri gibi oldukları için o partiye oy veriyorlar.

Onlar senin sandığın gibi uykuda değiller, aksine senden on kat daha fazla uyanıklar. O “halk” aslında kim biliyor musun?

🧔🏻 O halk Havalimanında çalışan, turisti kazıklayan, taksici

👨🏽*🦳 O halk Cuma namazından sonra torunu yaşında kızın kıçına bakıp iç çeken tonton amca

👵🏼 O halk altın günlerinde üst katındaki günahsız öğrenci kıza “Eve erkek alıyor, ******lar doldu apartmana” diye dedikodu yapan hacı teyze

🧕🏻 O halk tecavüze uğramamak için camdan atlayan kızın haberinin altına “Zaten açık kapıymış, ne kaybederdi ki?” yazan türbanlı bacı

👮🏻*♂ O halk daha geçen gün elimden zorla aldıkları, “Çaldıysa çaldı, öncekiler çalmadı mı? Bu hiç olmazsa müslüman, diğerleri siyonist köpeklerdi” diyen güvenlik görevlisi

🧔🏻 O halk ambulansın peşine takılıp üç araç geçmeyi kâr sayan trafikteki şoför

👨🏻 O halk ağzından “cahiliye devri” düşmeyen ama “Kitap okuyunca başıma ağrılar giriyor” diyen adam

🧔🏻 O halk “Erkekler birbirini düzüyordu, Allah’ da Lut kavminin üzerine bela yolladı” diye derste anlatıp, akşam erkek öğrencilerinin üzerine çullanan cemaatçi dernek öğretmeni

🧕🏻 O halk anaları, babaları öldüğünde üzülmeden önce “Sana bir daire fazla düştü” diye saç saça, baş başa giren insanlar

👨*🦱 O halk kendi yaşam alanında insan gibi yaşamak için sosyalist partilere oy verip; senin ülkende “müslüman caaanım” diye ŞERİAT DİYE BÖĞÜREN Almancılar, Gurbetçiler

🧓 O halk her ramazan ekrandaki sahtekâr “kütük Allah diyorduuu” dediğinde ağlayanlar

👨🏻 O halk ağzından “Tanrı Misafiri” düşmeyip Pippa Bacca’ya tecavüz edip öldürenler

🧔🏻 O halk rutin trafik çevirmesinde polise nereli olduğunu sorup en alttan, en üste otoriteye biat edip, yaltaklanmaya çalışanlar

👳🏻*♂O halk; tek bir kitap okumayıp, her konuda fikri olanlar

🧔🏻 O halk; kendisi gibi düşünenden başkasının yaşamasını istemeyenler

🧔🏻 O halk; cehaletin hadsizliğinden, izlediği saçma salak dizilerden veya yarışma programlarından mutlu olanlar

Hakikaten şunda bir anlaşalım bence; halk bu. Sen, ben, biz değiliz.

Belki aynı parayı kazanıyor, belki aynı hayat standartlarında yaşıyoruz ama halk ne kandırılmış garibanlar, ne de senin onları sandığın kadar masumlar.

Ortada bir savaş var ve bu ideolojilerin savaşı değil. Sadece iyi ve kötünün savaşı.

ALINTIDIR.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Ne güzel

Talimatçı Başkanımıza
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Ya aslinda 3 buyuk market
    Tamami ve ayri ayri
    Kartel trost monopol Tekel vb vb o tarz kanunlari del-gec yapali coookkkk oldu - inanmiyosan dene , Yan dukkana bakkal ac.
    Yeni marketten yanlarina acsan ne?
    Demekki o kanunlar sadece kanun olarak var
    Halleri düzenleyip

Üreticeden Vatandaşa pazar yerleri yapıp

Bunların çoğalması gerekir

Bunların pazar yerlerine nakliyelerini ve soğuk hava depoları yapılmalı.

Lakin nerede yapılacak bunlar.

Mazot uçuyor

Yol ve köprü paraları uçuyor dolarla

Gübre roket olmuş

Ucuz sebze ve meyva yiyecekmişiz.

İmkansız artık.

Maliyetler dolarla satışlar TL ile

Yapmak zor artık tarımı.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Gimsada 4 TL şokda 4,5 TL 200 gr olanı.YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Günaydın TÜRK MİLLETİ

İYİ HAFTALAR
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Papa, ABD yi ziyarete gitmis, tezahuratlardan sonra bir sofor papayı almıs bir yolda gidiyorlar. Sessiz ve agaclı yolda papa sofore demiski:
    'Evladım, yıllar varki boyle sessiz bir yolda gitmedim, ve de yıllardır araba kullanmadım. Su arabayı biraz surebilir miyim?
    'Sofor, tabii papa hazretleri demis.
    Papa yalnız oldugu duygusunu artırmak icin soforu arkaya bindirmis. Ama bir sure sonra asırı hızlı gittigi icin polis onu durdurmus. Polis tam ehliyet isteyecekken camdan bakıp...., bir dakika efendim deyip biraz uzaklasmıs, merkezi aramıs.
    'Alo merkez, bir araba 120 mille gittigi icin durdurdum ama icinde cok onemli biri var ne yapayım?
    ''Kes cezayı'
    'Bakın cok onemli biri diyorum'
    'Ne yani vali falan mı?'
    'Cok daha onemli'
    'Bakan mı'
    'Cok daha onemli'
    'Oglum kim bu? Baskan falan mı?'
    'Daha da onemli''
    Sen kafayı mı yedin? Daha onemli kim var be'
    'Valla, adamı tanımıyorum ama şöförü ....Papa...'
    __._,_.___
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE