Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 627/1004 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop XXXV

1. merkezin -bundan sonra buna bakarım dediği çekirdek enflasyon hem beklentiye hem geçen aya göre hayli yüksek geldi, yüzde 16.98.. yani bu ay 1 puan daha indirse tam çekirdek rakamın sınırına ulaşmış olacak.. bi cenabetlik var bu yeni herfite

2.  Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    14 gündür covitliyim delta olanından
    25 yıllıkta şeker hastasıyım
    2 aşımı oldum bu yüzdenmi bilmiyorum hafif atlattım
    ilaçlarımı içtim bol bol limon mandalin sıktım içtim
    hanım kalp kapakçığında sorın var diye hapta kullanmadı
    çocuklarda kullanmadı onlarda hafif atlattı
    16 yaşındaki oğlum tek aşılı idi en hafif o geçirdi
    maddi durumu kötü olanlar için sıkıntılı bir hastalık
    gerçi biz belediye olarak bize başvuran herkeze
    evde kaç kişi var ise sabahları çorba akşamlarıda yemek gönderiyoruz
    inş herkez bizim gibi atlatır
    Geçmiş olsun son kale zıco

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    enflasyon verisi xbank'ın çok hoşuna gitti !!!
    hala bu enflasyona uzaylılar sebep oldu diye düşünen bir zihniyet..çözüm bulamazlar, zira enflasyonun sebebi zaten bu zihniyetin kendisi..

dün 1000 tane yeni market açılması talimatı vermişler, 500 m2 den büyük.. bu sayede fahiş fiyatların önüne geçeceklermiş..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. TÜİK'in enflasyon rakamlarına inanmayanlar, aynı elin ilan ettiği korona vaka, vefat rakamlarına imanı tam. Güzel bir çelişki. Yine aynı TÜİK neredeyse 2021 yılının bitmesine 3 ay kalmasına rağmen 2020 vefat ve sebeplerini ilan etmiyor, ki bu saatten sonra ilan etse bile hiçbir inandırıcılığı yok benim nazarımda.

5.  Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    Bu rakamları bulanların yatacak yeri yok..nasıl bir yöntem kullanıyorlar acaba?

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hala bu enflasyona uzaylılar sebep oldu diye düşünen bir zihniyet..çözüm bulamazlar, zira enflasyonun sebebi zaten bu zihniyetin kendisi..

dün 1000 tane yeni market açılması talimatı vermişler, 500 m2 den büyük.. bu sayede fahiş fiyatların önüne geçeceklermiş..
    ve bunlar kendilerine %90 oy veren selzedelere ve yangınzedelere şimdilik ev yapacak para yok konteynırla idare edin diyordu daha geçen ay. para kazanacakları market işi olunca para var.

Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    TÜİK'in enflasyon rakamlarına inanmayanlar, aynı elin ilan ettiği korona vaka, vefat rakamlarına imanı tam. Güzel bir çelişki. Yine aynı TÜİK neredeyse 2021 yılının bitmesine 3 ay kalmasına rağmen 2020 vefat ve sebeplerini ilan etmiyor, ki bu saatten sonra ilan etse bile hiçbir inandırıcılığı yok benim nazarımda.
    korona rakamlarını sağlık bakanlığı açıklıyor. tüike rakamları verecekler, onlar da o rakamlara göre açıklayacak.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    merkezin -bundan sonra buna bakarım dediği çekirdek enflasyon hem beklentiye hem geçen aya göre hayli yüksek geldi, yüzde 16.98.. yani bu ay 1 puan daha indirse tam çekirdek rakamın sınırına ulaşmış olacak.. bi cenabetlik var bu yeni herfite
    O çekirdek çitleme RTE nin faiz indirim baskısına kılıf tı.

Sayfa 627/1004 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •