Sayfa 81/206 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
Arama sonucu : 1647 madde; 641 - 648 arası.

Konu: GOZDE - Gözde Girişim Sermayesi Yat. Ort. A.Ş.

1. Danısmanlık gozde ye mı yapıyor. Sonucta ünlü ile calısıyor genelde şirket alıs satısları ünlü aracılık ediyor.
    Patron hisselerinde baskı asırı derece gecen sene erbos taydım malıyet 20 altındaydı acılısta devre kesip tavan kapattığı da oldu tavandan donup - 7 kapattığı da gördüm bir deger varsa zamanı geldiyse fiyatlama olur
    İlk Haber cb nın dogal gaz haberi ile basladı
    Ortada gaz yok ne zaman cıkacagı bellı degıl ama hisse 157 TL yı gördü
    Patron hısseyı yerin dibine de sokar akılalmaz fiyatlara da gider bunun İcin haber akısı ıyı olmalı gözde de suan olumlu habere dönüş var fiyatlama da buna baglı olacak borsa sadece aractır hisse de deger varsa bir önemi yok. Degeri milletin gözüne sokmak İcin kap haberi gerekir ki fiyatlasın
    Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Ben de ekledim bugun gun ici dusuk seviyelerden..5.5 nin altina sarkmasi ancak borsaya sert satislar gelirse mumkun ki zaten MU istedigini yaptirdi gene..buralardan destek gelecektir..gecen sene 27 Ekim de bilancoyu aciklamis..yani son 3 hafta..mutlaka yukari surecekler..ytdegildir

Sent from my iPhone using Tapatalk
    kağıtta bir senedir bofa var bofa girdiğinden beri kağıt ne olursa olsun gitmiyor
    takasta bofa yok ama ödünç hisse vs baskılayıp duruyot sabit 1 gün alıyor diğer gün veriyor amaç hisseyi sabit tutmak
    bundaki gaye açıkca çözemiyorum spekülatör olsa eninde sonunda realize olması gerekiyor taşıma maliyeti tüekiyede hem dolar hem tl bazında çok yüksek
    yada gözdeye gıcıklıklatı var sabit bırakmak istiyorlar finansal açıklansdada geleceği yer max 6-6,5 geçeceğini sanmıyorum
    tüm şirketleri satsa nakte dönse bile 10 geçeceğini düşünmüyorum
    bu kağıdı özellikke buralarda tutuyorlar havası alıyorum bunu kim yapıyorn bilmem ama öyle
    ülker düşük ama bakıyorusun pahalı bir önem alımı yaptılar
    şok üstünde tayyip erdoğan baskısı var oda anlaşılıyor
    gözdede 1 yıldır baskı devam ediyor malesef
    maktk 1-1.5 max ederli kağıt o bile %100 primli anlamak mümkün değil
    propak başarılı bir çıkışytı
    penta düşük arz yapıldı ama toparladı
    kümaş başarısız bir satıştı ama borç vs toplandı
    sonuç gitmiyor

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Danısmanlık gozde ye mı yapıyor. Sonucta ünlü ile calısıyor genelde şirket alıs satısları ünlü aracılık ediyor.
    Patron hisselerinde baskı asırı derece gecen sene erbos taydım malıyet 20 altındaydı acılısta devre kesip tavan kapattığı da oldu tavandan donup - 7 kapattığı da gördüm bir deger varsa zamanı geldiyse fiyatlama olur
    İlk Haber cb nın dogal gaz haberi ile basladı
    Ortada gaz yok ne zaman cıkacagı bellı degıl ama hisse 157 TL yı gördü
    Patron hısseyı yerin dibine de sokar akılalmaz fiyatlara da gider bunun İcin haber akısı ıyı olmalı gözde de suan olumlu habere dönüş var fiyatlama da buna baglı olacak borsa sadece aractır hisse de deger varsa bir önemi yok. Degeri milletin gözüne sokmak İcin kap haberi gerekir ki fiyatlasın
    Ytd.
    erbos örnek verme haydar ditaş vs üzerinden azimut erbos üzerinden kendi fonlarının performansını yükseltmek için kullanıyorlar bildiğin spek hiç bir temel gösterge erbos o fiyatlara getirmez yada ditaş vs ereğli 6 fk kardemir4 fk erbos 11 fk ?
    finansal tabloya gir bak ne kadar fatura kesiyor
    6 ayda 26 milyon kesmiş

4. Bence ky cok burda o yuzden gitmiyor..penta nin kopmasinin sebebi halka arz da satamadilar butun mallar MU ekurisinde kaldi..sen misin almayan diyip kendileri cizittiler..gozde nin ucuz oldugunu sokaktan gecen herhangi birine sorsan farkinda artik..adamlar da ciddi sabir varmis yalniz..10 senedir silkelemeye calistikca daha cok ky dolusuyor tahtaya..adam bofa gibi algoritmik quantative satis apparatlari bile koydu[emoji3526]..ky bana misin denedi geldikce geliyor[emoji3526]..valla benim sabrim var..guzel yerlere geldikce de ekliyorum..hatri sayilir bir miktara geldi..MU senin bilgine bu[emoji2957]..bazi tahtalari çizerek de dökersin..biraz da bunu dene istersen[emoji3526]

5.  Alıntı Originally Posted by pmngr Yazıyı Oku
    Bence ky cok burda o yuzden gitmiyor..penta nin kopmasinin sebebi halka arz da satamadilar butun mallar MU ekurisinde kaldi..sen misin almayan diyip kendileri cizittiler..gozde nin ucuz oldugunu sokaktan gecen herhangi birine sorsan farkinda artik..adamlar da ciddi sabir varmis yalniz..10 senedir silkelemeye calistikca daha cok ky dolusuyor tahtaya..adam bofa gibi algoritmik quantative satis apparatlari bile koydu[emoji3526]..ky bana misin denedi geldikce geliyor[emoji3526]..valla benim sabrim var..guzel yerlere geldikce de ekliyorum..hatri sayilir bir miktara geldi..MU senin bilgine bu[emoji2957]..bazi tahtalari çizerek de dökersin..biraz da bunu dene istersen[emoji3526]

gözdede dışarda max 10 milyon hisse vardır
    bu kanaate nerdenmi vardım ahlatcı 13 milyon lotu 4 saatte sattı hisse taban olmadı 20 kurum paylaştı
    ky geçirmek isteseler 50 kere taban yaptırırılardı bence her aracı kurumda gözde hesabı bu adamların var
    ,kağıt dapınık görünmesinen rağmen bence oldukça toplu

6. Halka acık olmayan şirketlerin şeffaflık yok
    Propak satısı sonrası gelen para nereye kullanıldı. Borc odeme varsa bunu belşrtemeli polinas. Polinas ın senelık karı 360 mılyon civarı eskısi gıbı zarar eden şirket degıl hammadde fiyatların dan kaynaklanan zarar yok yatırımlar dan kaynaklıydı o da bitti
    Propak tan gözde ye gelen nakıt yok suan olsaydı kümas satısı sonrası gıbı acıklama yapılırdı.
    Ytd

7. Valla toplanmamasi icin ellerinden geleni yapiyorlar hiyarlar masallah..100k lot uzerinde sahip en az 4-5 arkadasim var ve dustukce aliyorlar bu fiyatlardan..adam ky nin mallanmasi icin ozel caba gosteriyor masallah..ucuz kanisi agir bastikca musterisi cok olur..bu kadar da etmez dedirtmeyi denemeli biraz da..bu bilanco donemi senlikli olacak[emoji3526]

8.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Halka acık olmayan şirketlerin şeffaflık yok
    Propak satısı sonrası gelen para nereye kullanıldı. Borc odeme varsa bunu belşrtemeli polinas. Polinas ın senelık karı 360 mılyon civarı eskısi gıbı zarar eden şirket degıl hammadde fiyatların dan kaynaklanan zarar yok yatırımlar dan kaynaklıydı o da bitti
    Propak tan gözde ye gelen nakıt yok suan olsaydı kümas satısı sonrası gıbı acıklama yapılırdı.
    Ytd
    yok zaten tahmini hala 400 milyon civarı borç vardır gelen nakit 1.4 milyar 2019 sonu net borç 1.7 milyar kur artışı vs 2 .2 milyar de 200 polinas kar yapsa bu senede 200 yapsa sene sonu 300 civarı borcu kalır
    mevzu o değil şirketler rahabilite edildi bazısı satıldı iyi kötü 2019 sonunda 700 milyon dolar yakın borç varken şimdi bu borç 200 milyon doların altına düşmüş
    2021 de polinas 400 milyon favök derby 80 milyon maktk 30 milyon , 120 milyon da penta gözde payı 600 milyon favök var borç/favök 3 gibi toplamda kötü bir oran değil
    yanına şok flo türkiye finans var hesaba katılmayan
    nerden bakarsan bak 5.60 çok saçma ama durumumuz bu malesef
    bu gün beğenmediğimiz derby kur en az 150 milyon dolar para harcarsın abartmıyorum
    maktk keza aynı
    derby cansulardayken iyi kar yapıyormuş ne zaman gözdeye geçmiş patlamış tilkinin harika verim çalışmaları işe yaramış
    maktk sektöründe en büyük yerli üretici tüm çelik emtiadan üretim yapanlar kar rekoru kırıyor tek kar yapamayan maktk aklım almıyor
    adamaın hammadde maliyeti dolar gidip piyasadan tl çek alıyorlar paranın satınalma gücü düşüuor vs acayip işleyişte hatalar var hadi damping yapıyorlar piyasayı ele geçerecekler 1-2 sene sabır desem ciroda artış yok ihracat 0 yıldız grubunda ihracat yapmayan tek firmak maktk deli olacağım tl tarihinin en ucuzunda maliyetinin %60 tl 1 kr ihracay yapamıyorsun
    ne yapıyorlar mkatk ve derbyde anlayamıyorum
    çok amatörkükler var maalesef türkiyedeki asgari üvcret çinden düşük adam okadar navlun ödüyor seninle başabaş fiyat veriyor bi sıkıntı var maktk özellikle verim kosnunda çok hassasım maktk beni çıldırtıyor

Sayfa 81/206 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •