Kadın kim anlayamadım..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kadın kim anlayamadım..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yurtlarda yer bulamayan öğrencilere MADDİ YARDIM YAPILMASI TEKLİFİ MHP VE AKP NİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Haberleri yok bu gençler Z-Y kuşağındalar hançeri akalarından vuracaklar,galiba onlarda biliyorki önce vurmadan biz vuralım diyorlar,vursunlar bakalm bu gençlerimizi,terörist desinler,herne kadar kötü söz varsa söylesinler,ekmeklerine engel koysunlar,zaten kötü söz sahibinindir,ama bu gençlerimiz Atatürkün gençlik hitabesinde belirtilmiş olup ülkenin idaresi onların elinde olacaktır,valla o zaman onların durumu ne olur bilemeyiz,ama onların yerinde olmak istemem,sadece onlar değil çoluk çocuklarınında![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Valla dün mü önceki gün yazmıştım.. Merkel ve yanında yüzde 30 alman nüfus transfer istediğimi yazmıştım. Tesadüf olmuş.[emoji1][emoji1][emoji1]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri