-
BİMER E YAZDIĞIM BİR YAZI.....
Bugüne kadar imar bankasında tasarruf sahiplerinin neden haklarının gasp edildiği konusunda bütün olasılıklar konuşuldu .. nihai olarak ortaya konulabilen tek iddaa SİZLER BAŞKA BANKALRAA GÖRE YÜKSEK FAİZ ALDINIZ VE YÜKSEK GELİR ELDE ETTİNİZ VE DEVLET BUNU GÖRDÜ . O YÜZDEN ÖDEMELER GECİKTİRİLEREK FAİZ VE ENFLASYON FARKLARI GASP EDİLEREK (Kİ BU NASIL BİR AKILSA HAZİNE BONOLARI İÇİNDE BİLE FARKLI DERECEDE GASPLAR SÖZ KONUSU) İMAR BANKASINA PARA YATIRMAYAN TASARRUF SAHİPLERİ İLE AYNI STANDARTLARA GETİRİLDİ YADA YÜKSEK FAİZ ALDIĞINIZ İÇİN BAŞKA BANKALARDAN FAİZ ALANLARDAN DAHA FAZLA ZARAR ETTİRİLDİNİZ..
şimdi.. öncelikle ben bimer e yeni yeni yazdığım dönemlerde bana geçmişe dönük hesaplarımın kayıtları gönderildi (yanlışlıkla esasen bana göre kasti) yani devletin "imar bankası kayıtları manupule edilmiş, yada biz ulaşamadık söylemleri yalan)
çok basit herkes için offshore hariç (zira offshore hesap açan insanlar çok cüz i fazla getireye karşılık tüm birikimlerini kaybetme riski alırlar.. DEVLETİN ZORLA BANKAYA EL KOYMASI, BATIRMASI BU RİSK DIŞINDADIR" ve banka açık olduğu dönemde elde edilen offshore gelirleri kişilerin çok cuz i bir getiri karşılığı aldıkları büyük riskin getirisidir. bu fazla kazanç olarak değerlendirilemez.
bu doğrultuda imar bankasında olan tüm hesap kayıtlarını incelersiniz... o dönem de başka bankalar da %7500 faizler %200 hazine bonosu faizleri olduğu dönem de dikkate alınarak. başka bankalar da ortalama ne kadar faiz kazancı elde edilmiş ve imar bankasına tasarrufunu yatıranlar yatırdıkları süre boyunca başka bankalarda hesapları olanlara göre faiz getirileri karşılaştırılır..
ben kendi adıma başka bankalardan fazla faiz getiri elde ettiysem. tüm birikimlerime el koyulmasını kabul edeceğim.. söylediğin gibi %7500 faiz olduğu dönemleri , %200 hazine bonosu faizi olduğu dönemleri hepsini dikkate alacaksınız. zira imar bankası başka bankalarda %7500 faiz verilirken tüm ısrarlarıma rağmen benim vadeli hesabımı bozmadı ve hatırladım kadarıyla %85 yıllık bürüt faiz ile vade sonumu beklemek zorunda kaldım..
peki imar bankası tasarruf sahipleri için tek tek yaptığınız incelemede başka banka tasarruf sahiplerine göre fazla faiz kazancı bulamazsanız ne yapacaksınız? biz yanlış yapmışız diye intihar mı edeceksiniz ( bazı ülkelerin insanlarının yaptığı gibi)
peki ilk defa bankaya el koymadan 6 ay önce imar bankasından hazine bonosu alanları HANGİ YALANIN İÇİNE SIĞDIRACAKSINIZ.?
sizler aşağılık hırsızlar, gaspçılarsınız. buna tüm benliğimle inananak söylüyorum ve bunun hesabını ödeyeceksiniz.!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri