Arama sonucu : 3449 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ortaklar selam, güncelde 1 ton potasyum sulfat gübresinin fiyati nedir ?

2.  Alıntı Originally Posted by Ali tek Yazıyı Oku
    Ortaklar selam, güncelde 1 ton potasyum sulfat gübresinin fiyati nedir ?
    fiyat 600 dolar/Ton .burada fiyatın değil kar marjının önemli olduğunu gözönüne almalısınız.Benim bir kimya preföserüne yaptırdığım maliyet 300 Dolar/Ton. Yani tonunda 300 dolar kar marjı var. 50 bin ton/Yıl hasebiyle,yıllık 15 milyon dolar yani yaklaşık 140 milyon Tl kar demektir ki,bu da alkimin yıllık kar rakamına eşit demektir.yaklaşık bir hesapla 2022 yılı kar rakamının yaklaşık 300 milyon TL olacağını tahmin ediyorum.bu benim acizane tahminimdir doğru olmayabilir.yatırım tavsiyesi değildir

Potasyum sülfat tonu 2019 da 530 dolar potasyum klorür tonu 265 dolardı bu yıl potasyum 4 kat artmışken nasıl 600 dolar olur bence bir yerde hata yapıyorsunuz
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    fiyat 600 dolar/Ton .burada fiyatın değil kar marjının önemli olduğunu gözönüne almalısınız.Benim bir kimya preföserüne yaptırdığım maliyet 300 Dolar/Ton. Yani tonunda 300 dolar kar marjı var. 50 bin ton/Yıl hasebiyle,yıllık 15 milyon dolar yani yaklaşık 140 milyon Tl kar demektir ki,bu da alkimin yıllık kar rakamına eşit demektir.yaklaşık bir hesapla 2022 yılı kar rakamının yaklaşık 300 milyon TL olacağını tahmin ediyorum.bu benim acizane tahminimdir doğru olmayabilir.yatırım tavsiyesi değildir
    Bir dost

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •