Sayfa 411/1006 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Timothy Ash
    @tashecon
    · 15. Okt.
    Turkey - question at what point Erdogan says enough, fires Kavcioglu and hikes rates. At what level for lira? 10, 12, 15? Lira at 9.20 this morning. Worth saying it hit 7 under Agbal, so the Kavcioglu switch has seen the lira lose one third of its value.

Londra piyasasının ünlü oyuncusu.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pastaneden çayda yemek için 4 Acıbadem 4 Elmalı pay aldım 3 haneli para birimimizden ödeme yaptım

Bunlar bu fiyata her gün bitiriyorlar mı diye merak etmedim değil .

Ivır zıvır dünya parası olmuş
    Kendin yapsana dostum.
    Boşuna para veriyorsun.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Timothy Ash
    @tashecon
    · 15. Okt.
    Turkey - question at what point Erdogan says enough, fires Kavcioglu and hikes rates. At what level for lira? 10, 12, 15? Lira at 9.20 this morning. Worth saying it hit 7 under Agbal, so the Kavcioglu switch has seen the lira lose one third of its value.

Londra piyasasının ünlü oyuncusu.!!!
    Türkiye ye en çok para getiren İngiliz fonunun (Blue bay) yöneticisi...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...nlugu-6710699/

Akaryakıta peş peşe yapılan zamlara AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'dan ilginç bir değerlendirme geldi. Çamlı, zam yağmurundan önce daha düşük fiyata yakıt almak için istasyonların önünde bekleyen kalabalıkları 'bereket yoğunluğu' olarak değerlendirdi.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Fışkırıyeeeeaaahhh

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...nlugu-6710699/

Akaryakıta peş peşe yapılan zamlara AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı'dan ilginç bir değerlendirme geldi. Çamlı, zam yağmurundan önce daha düşük fiyata yakıt almak için istasyonların önünde bekleyen kalabalıkları 'bereket yoğunluğu' olarak değerlendirdi.

2021 yılı küfür kontenjanını doldurdum.
    Bu yorumu 2022 yılbaşından hemen sonra hatırlatırsanız,
    yılın ilk kalayını basayım.

Can Yücel
    sen ne büyük bir adammışsın..
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Voyvoda kazığına oturtulmuş bir halk....O halk ki nasıl da koyduk diyordu pehhhhhhhhhhhhh

Geçmediği otoban gitmediği hastane geçmediği köprü parasının yanında hergün zam yiyen halk a sorak lazım kim kime koydu

Sayfa 411/1006 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •