Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 890/1004 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Üstad hepsi öyle yav..ne diyebiliriz ki..
    Şişe bende baya var inan bir gram bakmıyorum..
    Alırsam banka isctr alırım başka almam..
    Kısaca satışı iç piyasadan yüksek olan her şirket iyidir..
    Örnek sarky..
    Örnek mavi..
    Diğerlerine dönemsel bakıyorum.şu zaman gübreciler kazanabilir ama hep böyle gitmez..
    Tekfen bile gübre işine girmişti..
    Özetle göz kırpan çok şirket var..
    Şu konuşmaları yapınca rahip öncesi dönem geliyor aklıma..bence oraya girdik..
    İyi bulmak lazım..
    Özellikle tekstil tarafı gibi..
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Şişe soda ile birleşirken öyle pislik döndü ki insanın midesi kaldırmaz. Ama sonuçta burası Türkiye yapacak bir şey yok. Benim de radarimda şişe...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Hayırlısı kral..
    Şişe gibi hisseleri hor görme..
    Zaten sen bulmuşsundur

şişe zaten olacak, her uzun vade portföyde de olmalı.

banka işini de piyasa gidişatına göre işc'den yana kullanacağım. şu anda malum durumlar yüzünden çok fazla belirsizlik var.

şimdilik izleyelim.
    audentes Fortuna iuvat

3. Şirketlerin ciro ları kadar maliyetleride onemli bir unsur bu zamana kadar bende oyle duşunurdum sayın tumer hocam saolsun gozumu açtı bu konuda şişe çok degerli bir şirket ama maliyet açısından dogalgaz fiyat artışı acaba kar marjı na nasıl etki eder bunu gormek isterim enerji maliyetleri şu aşamada şirketler için buyuk bir sıkıtnı da oluşturabilir ama her halukarda bu şişenin ucuz oldugu gerçeğini degiştirmez koklu kurumsal yapısı olan bir şirket tek bildigim bu iktidar olmasa bu hisseleri bu fiyatlardan alamazdık kesinlikle
    Üstad hepsi öyle yav..ne diyebiliriz ki..
    Şişe bende baya var inan bir gram bakmıyorum..
    Alırsam banka isctr alırım başka almam..
    Kısaca satışı iç piyasadan yüksek olan her şirket iyidir..
    Örnek sarky..
    Örnek mavi..
    Diğerlerine dönemsel bakıyorum.şu zaman gübreciler kazanabilir ama hep böyle gitmez..
    Tekfen bile gübre işine girmişti..
    Özetle göz kırpan çok şirket var..
    Şu konuşmaları yapınca rahip öncesi dönem geliyor aklıma..bence oraya girdik..
    İyi bulmak lazım..
    Özellikle tekstil tarafı gibi..

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. dun dovız burosundan 30 euro aldım kımlık sorup pcye kayıt ettıler ..yanımdakı adam bozdurdu aynı...barı 1000 ustu yapın komık
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

O zaman her halükarda ucuzmuyuz

Dünün koşullarına göre ucuz, yarının olası koşullarına göre de pahalıyız. Şu ülkenin ortaçağ karanlığına son sürat gittiğini umarım çok daha geç olmadan görür ülke insanı.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.paraanaliz.com/2021/rapo...irada-g-15578/

2021 Hukukun Üstünlüğü Endesi (Rule of Law Index) yayımlandı. Buna göre Türkiye, hukukun üstünlüğü konusunda 139 ülke arasında 117'inci sırada yer aldı...

"Türkiye;

-Şeffaflıkta Afganistan'ın hemen üstünde yer alarak 107'inci sırada
    - Adalete erişebilirlikte 113'üncü sırada
    -Ceza hukukunda 103'üncü sırada
    -Temel haklar konusunda 133'üncü sırada
    -Devlet yetkilileri üzerindeki kısıtlamalar, gücünün sınırlandırılması konusunda ise Türkiye 139 ülke arasından 134'üncü sırada

yer aldı!...."

Utanç verici...

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dünün koşullarına göre ucuz, yarının olası koşullarına göre de pahalıyız. Şu ülkenin ortaçağ karanlığına son sürat gittiğini umarım çok daha geç olmadan görür ülke insanı.
    yazdıklarınıza kısmen ,alıntı yaptığınız istatistiklere tamamen katılıyorum ama yine de, ' derin ve hızlı düşüşler ' olursa, oynaklığa aldırmadan ilk ve son defa risk almaya hazırlıyorum kendimi.33 senedir ilk defa belki de uzun vadeci olacağım ve başarabilirsem 'neredeyse emeklilikten' tam emekliliğe geçiş yapacağım...mevcut koşullar ve seviyelerde fırsat avcılığı ve vur kaç tarzı daha doğru görünüyor şimdilik,tabii enerjisi ve bilgisi olana...zamanlama önemli , zamanı ve zemini oluşunca, özellikle sıcak paranın önceliklerinden olmayacaktır alıntıladığınız istatistikler...
    Son düzenleme : ellocu; 17-10-2021 saat: 13:23.

7. kronik yüksek enflasyon dönemini ve o dönemlerdeki borsa trendlerinin, fiyatlamalarının nasıl oluştuğunu forumdaki çoğu arkadaş bilmiyor veya hatırlamıyor olabilir. düşünsenize ,bir iki yıl fiyatlar bırakın düşmeyi sabit kalsa dahi endeks/hisselerdeki değer kaybı %90 ları buluyor ,hisselerin bir kısmı 2 fk seviyelerinde geziniyordu...piyasa da gereğini yapıyor ve çoğunlukla sonbahar aylarında gerçekleşen dik açılı bir yükselişle enflasyon kaybını kısmen de olsa telafi ediyordu. ortada bariz ve reel bir kayıp olduğu için trend açısı ve süresi çoğunlukla mantığa dayandırılmaya çalışılıyordu, elliot vs.teorilere değil.
    Son düzenleme : ellocu; 17-10-2021 saat: 13:47.

8. İlk defa poz alıyorum uzun aradan sonra karşıt yatırım olarak

Takip ettiğim hisselerde 500 milyon doların altında kalmaması şartıyla Hepsinin vadelisinin de olmasına da özen gösteriyorum

%7 e kadar çıktım marttan sonra ilk defa .

Dövizdeki çıkış planlarımda değişikliğe yol açtı şimdilik ertelendi gibi duruyor oluşum

Sayfa 890/1004 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940990 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •