Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 985/1004 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    DOW yeni zirve 35600 ile eski zirvesine yeniden kafa attı..
    BTC 67000 ile zirve tazeledi..
    FED faiz artıracak çökecezcilere 2 aydır buralarda Ne bizde ne yurtdışında..
    çöküş falan yok herkes işine baksın diye cevap verdik idi..

xu100 1400 ve xu030 1500 altında iken ..1440-50 , 1540-50 hedefleri ile only way is up hedefimiz de gerçekleşmiş bulunuyo..

Yarın çok beklenmedik 2 puan falan indirimi kararı da alsalar bunun dolar da etkisinin büyük ama borsaya yansımasının sınırlı olacağını düşünmekteyim..

eregl tuprs bim tcell falan filan ile bankalara gelebilecek olası bir yabancı satışı rahatça gögüslenebilir..

Şimdi sorulacak soru şu..

xu100 1600 ler xu030 ise 1700 leri görür mü..Gösterirler mi?
    Beklediğim 2 puan geldi..
    Ve yine borsaya etkisi sınırlı oldu..
    viop u bastı ama spot da eksi 0.50 falan max şu aşamada..
    Dolar da 10 11 tl ler hedeflendiğini yazdım idi..

tuprs petkm vermediği gibi dün bastıkları THY artıya geçecek nerede ise..

Bankalarda çok zorlanırlarsa BIM i oyuna alabilirler..

2. asıl yükselişi gece görün bence...

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu:Bugün faizle ilgili karar verecekler. Buradan sesleniyorum. Ekonominin gereği neyse onu yapın.

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, faiz kararlarına ilişkin "Bugün faizle ilgili karar verecekler. Buradan sesleniyorum. Ekonominin gereği neyse onu yapın. Birilerinden talimat almayın, vatandaşı daha perişan ettirecek kararlar almayın, vatandaşı mağdur etmeyin, aklınızla, fikrinizle, bilginizle, birikiminizle ve eğitiminizle karar verin. Birilerinin isteği üzerine karar vermeyin." dedi.
    açıktan düşürmeyin demiş zımmi olarak düşürün demiş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

4. Bankada deli mevduatım var tahvile çevirmem gerekte banka kabul etmezki

5. Türkiye de coin işi yapanlar tl ye karşı her türlü kazandı..yardırın viop diye

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 9.40 nedir abi yaff..

7. O da birşey mi 9.48 dedi bir ara [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    9.40 nedir abi yaff..
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Kimseye kızmak yok birader.. Tek sorumlu oy verende .. Deveye diken misali .. dikene devam ..
    Ben vermedim. Bu ülkede yaşıyorum diye onların derdini niye çekiyorum? Aynı gemideyiz...Bu kadar basit. Onlarla beraber batıyoruz...

Twitter da filan inanılmaz bir "faiz indirilmez" enerjisi oluşmuştu. Neymiş? Ortam müsait değilmiş. Siyasal islamcı ve her türlü mantıktan uzak, dini dogmalar ve siyasal kaygılar ile ülke yönetmeye çalışan bir güruh altında bağımsızlığını tümüyle kaybetmiş oyuncak bankanın faiz indirmeyeceğini düşünmek ve bunu açıklamak bana çok garip geliyor arkadaş.

20 yıldır bu ülkede yaşıyoruz. Yapmazlar, yapamazlar dediğimiz herşeyi yaptılar. 5 yaşında ki çocuğun bile o bilgi ve zekası ile yapmayacağı şeyleri yaptılar. Hala neye dayanarak faiz indirmezler diyorsunuz?

Ben tümden tahmin yapmayı bıraktım, bir daha ki toplantıda %10 a çekseler şaşırmam. Öle kanser bir yönetim bu...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 985/1004 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •