doları ben şortluyom adam yukseltior bakalım bu işin sonu nereye varcak???emanuke batcaz galiba....
Originally Posted by tarkank doları ben şortluyom adam yukseltior bakalım bu işin sonu nereye varcak???emanuke batcaz galiba.... Aman kardeşim, ne gerek var gözünü seveyim.
Originally Posted by AmigoOrhan Aman kardeşim, ne gerek var gözünü seveyim. Ellemeyin yılanoğlu çıkacağı yere kadar çıksın, başı göğe ersin, düşerken levyeleriz bizde
25 Kasım 2025 de tüm portföy ile 81.50 den SAHOL aldım. Tek kağıt. Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Ellemeyin yılanoğlu çıkacağı yere kadar çıksın, başı göğe ersin, düşerken levyeleriz bizde dayu 9,6165 benjaminde tarihi zirve diye işaretlıom...mutabık mıyız?onayın varmıdur
Originally Posted by tarkank dayu 9,6165 benjaminde tarihi zirve diye işaretlıom...mutabık mıyız?onayın varmıdur Ben dolara şort açmam dayu ama senin için bi 100 dolar daha bozduruyum, uzun vade de dollar 50 gayme olucak çünkü
Originally Posted by tarkank dayu 9,6165 benjaminde tarihi zirve diye işaretlıom...mutabık mıyız?onayın varmıdur habrin yok galiba zatanik yaptı. 9.666
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit habrin yok galiba zatanik yaptı. 9.666 ben investingden bakıom yakuşuklu abim...sen haklusun dersen gavga çıkmaz mış...senin dediğin ossun...ama zirve kalsın yoğsam ülkecek batıoz....
Originally Posted by tarkank ben investingden bakıom yakuşuklu abim...sen haklusun dersen gavga çıkmaz mış...senin dediğin ossun...ama zirve kalsın yoğsam ülkecek batıoz.... bolkuş derkine, ondörtlüylen ruz ruleti oynamak, malum enztrumanı şortlamaktan yeğdir.
Forum Rules
Yer İmleri