Sayfa 35/1003 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi şinci sen battınnı çıkdınnı yoncaları yedinni yemedinni ben çözemedim. Bizim pozumuz net ekmağımız güzel yedik dayı 70 liraya mal etmişim tüpraşı aha geldi 140 a borsadaki para nerede var söyleyin ora gidek...
    Dayı sordun madem bende Vakıfbank var ama 12.aya da shortlu şekilde. Uzlasmada fiziki teslim yapıp asgari ücretimi alıyorum bu yuzden batma şansım yok.

2. Arkadaşlar benim en beğendiğim panganın boynuzlu olduğunu bilmeyen yoktur.

Durum şu ki boynuzlu boynuzları çok fena bilemiş, doğal taşta 300 - 1000 - 3000 grit bileme ve parlatma işlemi yapıp en sonunda da zımparayla şeyetmişler.

Şimdi bu boynuzları anladınız siz ben çok şeyetmiyim ama aman boynuzlu cort mort dien olursa aman aman aman. 2.46 kritikti, üstü fena dedik, 2.74 üstünde ise çok çok fena.

Bu bankalar kredi filan furyasına katılmadı daha sağlam arkadaşlar. Kamulara göre. Arkasında da koca boynuzlu grup var. Aman.

3. Kağıdın vobun inmesi çıkması farketmiyi

4.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Kağıdın vobun inmesi çıkması farketmiyi
    Çok tehlikeli adamsın memedabi. Tam da pangasını buluyo. Ben de böyle düşünüyom abi. Pahalı mal şortlanmaz abi. Ucuz malı cortlucan ekmak ucuz malın cortunda doğru dion emmi.

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ev arsa araba tarla bakır demir aliminyum bazı sebze meyveler misal incir 30 kaattı bu sene...

bu soru cort abi...

Abi her gün para dağıtıyolar. Bazı günler senin parayı dağıtıyolar tek sıkıntı o.

Senin paranın dağıtılacağı gün uyzak durursan hiç bişeycikler olmaz ama tabi o da işin zor kısmı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VAKIFBANK AKTİF 3.38 de...

bu gün 3.35 ortalamayla orta vadeli aldım..

mohikanla bu konuda aynı düşünüyoruz.

gerçekten zeki birisi , sadece öz güven zehirlenmesi var...fazla iddiaalı olmasına itiraz etmiştim..

bu da kayıtlara geçsin..21 ekim

işte ehil olduğuna inandığın zeki kişileri dinle ama tek başına karar ver.(birisinin sözüydü)
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    benim elime hiç güvenilmez.Maşallah, dediğim çocuk 3 gün yaşıyor.

3.8 dolardan 0.35 dolara inmiş.Bir de güreşçiye güvendim, adam çok kuvvetli
    - Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    - Boğa piyasaları ;en karanlık anda doğar, kuşku ile büyür, iyimserlikle olgunlaşır ve coşku ile son bulur
    Tebrikler Sn. ABKA, direk de yazmıştınız. Başarılar.

Sayfa 35/1003 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •