Sayfa 613/897 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Tam bir yıl önce 120 tl olan aygaz 12 kg tüp bugün 170 tl olmuş turgg alacağına eve tüp alan daha karlı [emoji16] hele vadeyi biraz daha geriye doğru taşırsak ne fiyatlar var aklınız şaşar.
    Yumurta peynir benzin kira konut ulaşım bedeli giyim aklınıza ne gelirse turgg den daha iyi getiri elde etmiş yada fiyatı artmış.
    Hesabınızı kitabınızı ona göre yapın realiteden asla kopmayın arkadaşlar.
    Bu demek değildir ki turgg fiyatı hemen artacak aksine adamlar baskilayabildikleri kadar daha baskilayacaklardir ama bununda bir kırılma noktası illaki gelecektir.
    Sayın gazmanbaba özelden de yazmıştım size,turgg nin piyasa değeri ne olmalı sizce? Arsanın dönümüne göre şu anki piyasa değeri aşağı yukarı aynı gibi...O civardaki arsa fiyatlarnı inceleyenlere göre şu anki piyasa değerine denk geliyor...Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir?
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

2. Sn yatirimci arkadaslarim ben degerleme uzmani degilim kendime göre bir fiyat tabiki olusturdum ama bunu paylaşmak doğru olmaz spk mevzuatida bunu engelliyor benim vicdanımda buna engel teşkil ediyor fakat bu yönde gelen çok istek var tüm bu arkadaşlara araştırmalarını tavsiye ettim bugüne kadar muhtemelen sizede bu bağlamda bir şeyler yazmışımdır.

Görüyorum ki illa benden bir şeyler duymak istiyorsunuz sizlere ancak birazdan paylaşacağım eski haberlerden oluşan bir haber demeti sunacağım dikkatle okuyun ve çıkardığınız sonucu paylaşın bakalım sizler neler anlayacaksınız bu haberlerden.

3. Emlak Konut GYO tarafından ihaleye çıkarılan Kartal arsasının 2. oturumu dün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklif 1.3 milyar ile Dap Yapı Ağaoğu İnşaat ortaklığı tarafından geldi...

4. Dün ikinci oturumu gerçekleştiren Emlak Konut CYO'nun Kartal arsası için düzenlediği ihalenin galibi 1 milyar 335 milyon lira hâsılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP Yapı - Eltes İnşaat proje ortaklığının oldu. DAP Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Ziya Yılmaz " DAP Yapı olarak biz ilk kez proje ortaklığı gerçekleştiriyoruz. Eltes İnşaat ile ilk kez çalışacağımız için bu birliktelikten büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. İstanbul'un ve Anadolu yakasının en güzel arazisinde firmalar olarak onlarca yıl ülkemizi ulusal arenada temsil edebilecek eserler inşa edeceğiz. Arsa üzerinde toplam 141.896 m2’lik inşaat alanı bulunuyor. Bunun 122 bin 271 metrekaresi konut ve hizmet alanı, 11 bin 614 metrekaresi özel sağlık Tesisi, 4 bin 501 metrekaresi özel eğitim tesis alanı ve 3 bin 509 metrekaresi ticaret alanı olarak yapılandırılacak " dedi.
    Birlikten Güzellik Doğar
    İhale sonrası Eltes inşaat ise, ilk kez bir proje ortaklığı gerçekleştirdiklerini belirterek DAP Yapı ile yaptıkları güç birliğinden çok güzel bir proje doğacağı açıklamasında bulundu. Açıklamada " Bilgi, birikim ve güçlerin müşterek kullanımında sektör adına önemli gelişmeler Ziya Yılmaz kaydedilecektir " denildi.

5. Rekor Katılımlı İhale
    1. oturumu 13 Aralık 2012 tarihinde yapılan ihale, Emlak Konut GYO'nun en çok katılım yapılan ihalelerinden biri oldu. Kartal Çavuşoğlu Mahallesindeki 13 parsel arsa için gayrimenkul ve inşaat sektörünün dev firmaları yarıştı. 41 şirketin katıldığı ilk oturumun ardından 25 Aralık'ta yapılan 2. oturumda 1 milyar 335 milyon TL hâsılat taahhüdü veren DAP Yapı Eltes inşaat proje ortaklığı ihaleyi aldı. İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Kartal'da yer alan arsa üzerinde toplam 141.896 m2 inşaat alanı bulunuyor. Bunun 122 bin 271 metrekaresi konut ve hizmet alanı, 11 bin 614 metrekaresi özel sağlık tesisi, 4 bin 501 metrekaresi özel eğitim tesis alanı ve 3 bin 509 metrekaresi ticaret alanı olarak yapılandırılacak. Emlak Konut GYO, Kartal Çavuşoğlu Mahallesi'nde yer alan taşınmazları 8 ay önce KDV hariç 20 milyon 625 bin lira ödeyerek TOKİ'den satın almıştı.
    İki Dev Şirketten Güç Birliği
    İnşaat sektöründe kendi markalarıyla binlerce konut üreten DAP Yapı ve Eltes İnşaat yetkilileri ilk kez bir proje ortaklığı gerçekleştirdiklerini belirterek, oluşan güç birliğinden eser niteliğinde bir proje doğacağının altını çizdi.
    Kartal'daki toplam 64 bin 502 metrekarelik büyüklüğe ve 141 bin 896 metrekare inşaat alanına sahip arsada, ortak vizyonla muhteşem bir proje hayata geçireceklerini vurgulayan DAP Yapı ve Eltes İnşaat, "bilgi, birikim ve güçlerin müşterek kullanımında sektör adına önemli gelişmeler kaydedilecektir " açıklamasında bulundu.

6. ARALIK 2012

EMLAK KONUT'UN KARTAL İHALESİ'NE 1. 3 MİLYARLIK REKOR TEKLİF

POSTA / 26.12.2012
    18 şirketin yarıştığı Emlak Konut GYO'nun Kartal arazisi ihalesine en yüksek teklifi DAP-Eltes İş Ortaklığı verdi. İlki 13 Aralık'ta düzenlenen ihaleye 19 şirket katılmış, 18 şirket teklif vermişti. Bu tarihte SZA Gayrimenkul, Rönesans Gayrimenkul ve Salacak Gayrimenkul İş Ortaklığı tarafından en yüksek teklif 766 milyon TL olarak verilmişti. 25 Aralık'ta düzenlenen ihalenin ikinci oturumuna ise Artaş İnşaat, Türkerler İnşaat, Ofton İnşaat, Mesa ve Şua İnşaat şirketleri katıldı. Ancak en yüksek teklifi 1 milyar 335 milyon lirayla Dap-Eltes İş Ortaklığı verdi.
    Tek Proje
    DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İstanbul'un en güzel arazisinde ülkemizi ulusal arenada temsil edebilecek eserler inşa edeceğiz. Bir noktaya dikkat çekmek isterim ki bu proje İstanbul'un denize sıfır, bu ölçekte tek gayrimenkul projesi olma özelliğini taşıyor" dedi.

7. Ihale zamanı dolar tl kuru 1.78 tl
    750 milyon dolar civarı gerçekleşmiş ihale yaklaşık 10 sene diyelim bölgede ev arsa fiyatları için gidin yerinde araştırın yada internetten bakın dap yapının kulelerinde 1.0 daire 2milyon 800 m2 rezidans 33 milyon tl fiyat yazmışlar 2+1 yerler 3 4 5 milyon civarlarında konuma göre değişmekte daha ne yazayım

O tarihten sonra zaten arsa olarak ihalesi yapılan yada satılan yer olmadı çünkü bölgede imarlı arazi yok .

2012 yılında dap yapının kazandığı yer kentsel dönüşüm alanı içinden çıkartılıp toki tarafından emlak gyo satılmıştı.

Bildiğiniz üzere mevcut planlar ibb imar komisyonunda ibb meclisine sunulmak üzere bekliyor meclis tarafından komisyon raporu doğrultusunda onaylanıp aski sürecine çıkacak 1 ay boyunca hak sahipleri inceleme fırsatı bulacak ve her hak sahibi sadece kendi arazisiyle sınırlı olmak üzere itiraz edebilecek bir başkası sizin parselinize itiraz edemez daha doğrusu etse bile değerlendirmeye kanunen alınmıyor 5000 lik planlarda her kes heryere itiraz edebiliyordu o bölgede yeri bile olmasa.

Anlatmaya çalıştığım sekil de bir durum var bundan sonra turgg arazisi kaç para eder onuda siz hesaplayın arkadaşlar.

8. Tahtayı yukarı taşıyacak asıl oyuncu isyat nami değer tahta yapici karşısında en kuvvetli satış gelebilecek kurum garanti yatırım bunlar sahne almadıkça yerinde sayar 3 aşağı 5 yukarı...

Sayfa 613/897 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •