Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Endeksin bu halleri içeriden haber mi uçtu düşüncesi uyandırıyor. Diğer bir ihtimal ise kimse inanmıyor büyükelçilerin gönderileceğine, gerçekten gönderilirse asıl tepkiyi o zaman göreceğiz.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    İnşaat işim de var benim, bağdat caddesinde kentsel dönüşüm yapıyoruz. O yüzden zaman zaman uygun yerler düştüğünde alıyorum yatırım olarak. Buna istinaden Ekim ayında kredi ile bi kaç yer aldım. Kredi faizlerinin ineceğine emin olduğum halde düşünmeden çektim 1.38 ile. Neden? Çünkü kredi faizi 1 inerse ev fiyatı 2 çıkar bu ülkede...ki öle de oldu. Aldığım yerleri ztn ucuza almıştım, şu an aldığımın üst katı 1 ay evvel aldığım bedelin %60 fazlasına satışta sahibinden de...

Bekliyim kredi faizi insin olayının ne kadar çalıştığını herkes bi oturup hesaplasın. Net olarak zararlı çıkarsınız. En iyisi kredi faizleri yüksekken çekip, düştüğünde refinansman yapmaktır Türkiye'de...
    Dediğiniz mantıklı ama dediğinizin sağlıklı şekilde yapılması için nakit gücünüzün olması gerekli. Her zaman için "Cash is the king" prensibi çalışır burda.

ABD Türkiye Büyükelçiliği :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Türkiye Büyükelçiliği :

yanki go home
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Üç iş günüdür yonca da dönene filimi anlayan varsa yanıma gelsin
    bugunde para çıkışı var , millet ralli modunda .
    Karakemal ,
    yarın seninkinin bilançosu var bu yüzden dik duruyor ,
    biz kendisinden dik durmasını değil, kafa atmasını bekliyoruz, bilançoyu satın alsınlar azıcık, ayıptır

6. nuri yeni zirvelerden bahsetmeye başlamış...

ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum...

7. ABD'deb geri adım geldi gibi anladım ben. Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesini riayet edeeceğimizi teyit ederiz demişler
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

8. 41. madde dışişleri misyonluğu ilgili ükenin içişlerine karışmaz diyor

Sayfa 117/1003 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •