Endeksin bu halleri içeriden haber mi uçtu düşüncesi uyandırıyor. Diğer bir ihtimal ise kimse inanmıyor büyükelçilerin gönderileceğine, gerçekten gönderilirse asıl tepkiyi o zaman göreceğiz.
Endeksin bu halleri içeriden haber mi uçtu düşüncesi uyandırıyor. Diğer bir ihtimal ise kimse inanmıyor büyükelçilerin gönderileceğine, gerçekten gönderilirse asıl tepkiyi o zaman göreceğiz.
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
ABD Türkiye Büyükelçiliği :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
nuri yeni zirvelerden bahsetmeye başlamış...
ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum...
ABD'deb geri adım geldi gibi anladım ben. Viyana Sözleşmesi'nin 41. maddesini riayet edeeceğimizi teyit ederiz demişler
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
41. madde dışişleri misyonluğu ilgili ükenin içişlerine karışmaz diyor
Yer İmleri