
Originally Posted by
JoNaThAn
20 yılı baz almanız hata. 20 yıl dediğiniz sürenin başında, sahte liberal bir görüntü vardı, 11-12 yıl o görüntü sayesinde dengeler yerinde kaldı. O zamanlardan sonra ise süreç değişti. O nedenle, siz ona 20 yıl değil, 8 yıl diyin.
Benim fikrim bu. Benim durduğum herhangi bir milliyetçilik, vatanseverlik, siyaset noktası yok. Aksine, doların çok artmasını ve ülke içindeki insanların alım gücünün mümkün olduğu kadar erimesini uygun buluyorum. Yani süreçten rahatsız değilim. Olması gereken oluyor. Çünkü gelir-gider dengemden diğer ayarlamalarıma kadar hepsi aşırı yüksek dolar, aşırı düşük faiz üzerine şekillenmiş durumda.
Son söz, herkes gerektiği şekilde acısını çekecek. İtiraz yok.
Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde..... bakalım acılardan arda ne kalacak...bu brisa 32++ dan buralara patır kütür düştü..oradan satıp simdi alan heryerden ve herşeyden kazandı..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer İmleri