Sayfa 152/263 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: BRISA - Brisa Bridgestone

1.  Alıntı Originally Posted by emin Yazıyı Oku
    güccükyatırımcı
    Ben sattıktan sonra Brisa yaklaşık yaklaşık 1,5 Tl aşağı geldi, bir hafta kadar oyalandı sattığım fiyatın altında, bir iki gün içinde yerine tekrar koyayım dedim, sonra baktım baktım dedim ya bereket versin..kazandığım para beni tatmin etti, şükür.. Boşver. Bir kişi daha vardı o da aynı gün sattı 200 bin Lot, Brisa kanat taktı gitti yani. Kısmet..2003 ten bu yan ara ara girdiğim bir hissedir. Şimdi başka bir hisse üzerinde çalışıyorum.. Bakalım ne olur üstadım, saygılar
    200 bin lot bu aralarda mı satıldı sevgili dostum, merak ettim? 200 bin lotu pat diye sattılar mı yakın zamanda?
    ...

2.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    20 yılı baz almanız hata. 20 yıl dediğiniz sürenin başında, sahte liberal bir görüntü vardı, 11-12 yıl o görüntü sayesinde dengeler yerinde kaldı. O zamanlardan sonra ise süreç değişti. O nedenle, siz ona 20 yıl değil, 8 yıl diyin.

Benim fikrim bu. Benim durduğum herhangi bir milliyetçilik, vatanseverlik, siyaset noktası yok. Aksine, doların çok artmasını ve ülke içindeki insanların alım gücünün mümkün olduğu kadar erimesini uygun buluyorum. Yani süreçten rahatsız değilim. Olması gereken oluyor. Çünkü gelir-gider dengemden diğer ayarlamalarıma kadar hepsi aşırı yüksek dolar, aşırı düşük faiz üzerine şekillenmiş durumda.

Son söz, herkes gerektiği şekilde acısını çekecek. İtiraz yok.
    Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde..... bakalım acılardan arda ne kalacak...bu brisa 32++ dan buralara patır kütür düştü..oradan satıp simdi alan heryerden ve herşeyden kazandı..

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

3.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    200 bin lot bu aralarda mı satıldı sevgili dostum, merak ettim? 200 bin lotu pat diye sattılar mı yakın zamanda?
    Borsa efsanesi....

200 bin lot al bak hangi deprem oluyor.. yada sat bak hangi haberler uçuşuyor....

4.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    20 yılı baz almanız hata. 20 yıl dediğiniz sürenin başında, sahte liberal bir görüntü vardı, 11-12 yıl o görüntü sayesinde dengeler yerinde kaldı. O zamanlardan sonra ise süreç değişti. O nedenle, siz ona 20 yıl değil, 8 yıl diyin.

Benim fikrim bu. Benim durduğum herhangi bir milliyetçilik, vatanseverlik, siyaset noktası yok. Aksine, doların çok artmasını ve ülke içindeki insanların alım gücünün mümkün olduğu kadar erimesini uygun buluyorum. Yani süreçten rahatsız değilim. Olması gereken oluyor. Çünkü gelir-gider dengemden diğer ayarlamalarıma kadar hepsi aşırı yüksek dolar, aşırı düşük faiz üzerine şekillenmiş durumda.

Son söz, herkes gerektiği şekilde acısını çekecek. İtiraz yok.
    Abi valla soylediklerine eklenecek çok şey var.. malûm yazmakta bazen sakınca içeriyor...
    Damatlar, cemaatler,5 ihale şirketi(bir tanesi bu milletin a.koyacaksin derken videosu çıktı),Atm maaşçıları,saraylar,5-10 yerden maaş alanlar, dinozor parka 750milyon dolar odeyenler, Sadat denen ne udugu belirsiz şirketler ....daha neler neler...yau kaynak mı dayanır....
    Ama hazineden en çok pay alan kurumumuz ne ile uğraşır bilirmisiniz...son verdiği fetva baldiz baldan tatlıdır tarzında....ahh ahh.. acımızı çekeceğiz... sayın abim ..

Son düzenleme : metyusanus; 26-10-2021 saat: 15:14.
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Borsa efsanesi....

200 bin lot al bak hangi deprem oluyor.. yada sat bak hangi haberler uçuşuyor....
    Belki de sarsıcı bir etki yaratmaz bu sayıda lotun el değiştirmesi. Ama şuna inanıyorum, bu tahtanın yönünü belirleme konusunda süreci hızlandırabilir. Hatta satan kişi de işin içine katılırsa, eğer çıktıktan sonra iyi bir hisse senedi seçeceğini varsayarsak win-win durumu söz konusu olabilir. Maalesef tahta sığ ve bu sayıda lotlar ağırlık yaratabiliyor.
    ...

6.  Alıntı Originally Posted by metyusanus Yazıyı Oku
    Abi valla soylediklerine eklenecek çok şey var.. malûm yazmakta bazen sakınca içeriyor...
    Damatlar, cemaatler,5 ihale şirketi(bir tanesi bu milletin a.koyacaksin derken videosu çıktı),Atm maaşçıları,saraylar,5-10 yerden maaş alanlar, dinozor parka 750milyon dolar odeyenler, Sadat denen ne udugu belirsiz şirketler ....daha neler neler...yau kaynak mı dayanır....
    Ama hazineden en çok pay alan kurumumuz ne ile uğraşır bilirmisiniz...son verdiği fetva baldiz baldan tatlıdır tarzında....ahh ahh.. acımızı çekeceğiz... sayın abim ..

Burada yaşayan herkes, burada yaşadığı için acısını çekecek. Bu, havanın bir parçası artık. İstisna yok.

Dilerim bir gün hepimiz gitmiş oluruz. Ve bu konuları ardımızda bırakıp, burayı ve bütün sorunları sonsuza dek unutmuş oluruz.
    ...

7. Analistlerin beklentisi 187 milyon..sizinki ne?

8.  Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
    Geçen 2020 yılı kasım ayında yapılan bir işlem, yeni değil..

TEB Banka 02.11.2020 de 16,33 tavandan 200 değil 357500 lot satış yaptı. 200 bin Lotu 5,60-6,30 aralığı almıştı, takip ediyordum.
    16,33 tavandan TEB Banka satınca ben de aynı gün sattım. Oysa az daha beklesem bir kat daha üzerine koyabilecekmişim, nasip işte. Ben de de hallice mal vardı valla şuraya resmini bir koysam zar zor sattım 16,33 tavandan, gıdım gıdım.. Sonra zaten aşağı gelmişti 15 lere, tekrar almadım işte.. Oysa evvelce 11,60-11,65 ten sattığım malları 10,90-11,05 aralığında yerine koymuştum işte bu kez elim varmadı tekrar almaya, bereket versin, dedim.
    Son düzenleme : emin; 26-10-2021 saat: 22:26.

Sayfa 152/263 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •