Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

9.17 üzeri kapanış bugunlük bana yeter.Bakalım bu kadar satışla yapabilercekmiyiz.Gözler 17.20 de
    yarın yarının olsun
    Yoncadaki formasyon beklentim hala devam ediyor.
    bugun yazmayınca sorulmuş .
    Arkasından bir günlük graf gelebilir.
    Önceliğimiz 9.40-45 bandı

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    30.09.2021 18:28

1508 altı kapatmadığı sürece 1538-1560-1627-1660 hedef
    Bir şekilde 1484 ler kırılırsa 1400 lar hedef olur. Rakamlar yuvarlak. 3 5 aşağı yukarı.
    Ben yatırımımı longtan yana kullandım. Kazandım kaybettim ama bu ayı da boş geçmedik.
    Günlük 300-500 yakaladık. Aylık ve günlük ortalamayı tutturduk. Çok kazanmak amaç değil benim için düzenli kazanmak amaç.
    Bugün gördüğü rakama bakın.
    Hedeflere tutuyor tek tek.
    Yüzümüz bu ay da güldü.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yoncadaki formasyon beklentim hala devam ediyor.
    bugun yazmayınca sorulmuş .
    Arkasından bir günlük graf gelebilir.
    Önceliğimiz 9.40-45 bandı
    Güzel görünüyor. Bir süredir banka alıp satmadıpım için grafiğine de bakmamışım. Öne alayım.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    İnvesting vadeli endeksler (Aralık Vade) sayıları ile vereyim. Bahsettiğim mavi çizgi aşağı geçilir ve realizasyon resmen başlar ise, endeks:

1) 35539'u aşağı kırar, 35227yi aşağı kıramadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.1.3.4 realizasyonu,

2) 35227'yi aşağı kırar, 34351'i aşağı kırmadan yeni zirveye giderse, realizasyon 5.2 realizasyonudur.

3) 35539'u aşağı kırmadan yeni zirveye giderse 5.1.3.4 başlamamış, yeni zirve sonrasında başlayacak demektir.

4) Ve son olarak, hiç istemediğim olur da, endeks 33536 yı aşağı kırarsa ya sayım bitti, ya da çok komplex bir 4. dalga hala devam ediyor demektir ki EWci için en kötü durum da budur. Belirsizlik had safhadadır.
    Şunu da ekleyeyim. Dow ve SP500 sayımları karşılaştırıldığında 2. olasılık daha ağır basıyor. SP500 sayımı çok daha net, açık.

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Benim kullandığım mcginley e göre oluşan banta göre çekilmeler kabul edilebilir..
    Bana bunu konuşmak bile manasız geliyor sayın sindoma...
    Bu arada sasa senin niye dikkatini çekmez oldu..
    Dük oldu 240 dknde ..
    Ana trendi 32 de orada dük olursa gene gider..ve sen yoksun

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben 2 gün önce sasa yı alımlarını yaptım zaten Sen bilirmisin bilmezmisin erdemoğlu ilk aldığında 2.80 kalkıp 7-8 lere gittiğinde bu hisse net topiklerinde tahtayı benim yapıp yapmadığım soruluyordu bulabilirsen o zamanın topiğne bak bulut1 Ama her aldığımzı tahtayı burada paylaşmak olmuyor , hele sasa gibi kız kaçıranın bol olduğu tahtada
    sabah paylaştım , grafa göre aldım.
    30.85 üzeri çoklu kapanışlarda bir üst level benim graflarda

6. Koca ASELSAN, getirdiği bilanço yazık. İnşallah tek seferlik bir şeydir. Çok üzülürüm bu şirket ciro yapamazsa ama bence yapar kralını yapar. Evet bu bilançosu kötü, kötü diye de satarlarsa benim radara girer çok severim ASELSAN i şirket olarak. Kağıt olarak da hiç kaybetmedim çok şükür.
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Aynen bence de, bende shortlasam heralde bilançoya göre aselsanı shortlardım.[emoji3]

YTD
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Doru dion abey zaten Ereğli bilmem hiç 6 - 9.90 yaptık çıktık o gün bu gün de dokunmadım niye çıktığım belli değil sahi ben Ereğli den niye çıktım hiç düşünmedim. Mal olduğum için olabilir bak.

Tupras shortla reis seni severler senin mazotun palaya iyi gelir az yakar çok kaçar bi el atsan sene sonu 200 hayırlısı ilen
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu işler belli olmaz nosfecagri abi, bak mesela bugün tüpü kızarttılar, belli mi olur bakarsın ptesi de ereğliyi kızartırlar. Bunu bilse bilse EREGLTUPRS abi bilü, ona soralım
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Aselsan ı kurcalaya kurcalaya bu hale getirdiler. Müdahale edilmeye başlandığından beri elimi sürmedim hisseye.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •