Sayfa 431/1044 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Mavi trend 1510 bakalım üzerinde kapanış yapacakmı bu hafta.

XU100...

Hepimize hayırlı olsun. Yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Uzun zamandır içerisinde bulunduğumuz kanaldan çıkmış olduk...

Aynı zamanda 2 gündür osilatörümüz de bize onay veriyor...

Bu durumda artık güçlü hisselerin zamanı geliyor diyebiliriz. Geçen defa endeks sığ hisseler ile gitmişti. Şimdi bu defa büyüklerle gidecek gibi duruyor. TUPRS, FROTO gibi örnekleri şimdiden gördük bile... Diğerlerine de sıra gelecektir...

Sadece ufak bir sıkıntı var...! Kısa vadede (saatlik) düzeltme yapmamız lâzım. Çok değil. Kanımca ortalamaya veya MOST 1.480 seviyesine kadar geri çekilip sonra yeniden yukarı döneceğiz izlenimi var...

Umarım düzeltmeyi günlük bazda yapmaya kalkmaz. O zaman biraz daha aşağı, 1.464 seviyeleri gündemde olabilir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Günlerdir dolarla endex yorumu yapıp duruyoruz hisse yok mu ne yapıyorsunuz sizler.
    Selim in sesi çıkmıyor zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günlerdir dolarla endex yorumu yapıp duruyoruz hisse yok mu ne yapıyorsunuz sizler.
    Selim in sesi çıkmıyor zaten.
    Matriks için ödeyecek para bile kalmadı hesabımda full+ full hissedeyim. Ne söyleyeyim ki daha abi.
    Bi dost ortamında en son TUPRS sattım demiştim. üzüldüm sattıklarıma. benden sonra epeyce yol da aldı . Tek kayıbım o.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

5.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Matriks için ödeyecek para bile kalmadı hesabımda full+ full hissedeyim. Ne söyleyeyim ki daha abi.
    Bi dost ortamında en son TUPRS sattım demiştim. üzüldüm sattıklarıma. benden sonra epeyce yol da aldı . Tek kayıbım o.
    Tamam işte onu diyorum hisse alıyorsan söylede bakalım diyorum.
    Bende full hissedeyim sen biliyorsun zaten benim hesaptada para yok bişey alıp satamıyorum.

6. Tüpün çizgileri böyleydi iner çıkar düzeltir yeşile kadar gidebilir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Tamam işte onu diyorum hisse alıyorsan söylede bakalım diyorum.
    Bende full hissedeyim sen biliyorsun zaten benim hesaptada para yok bişey alıp satamıyorum.
    İyi bir şeyler varsa ucundan biz de sebeplenelim...

Çok almam söz, ben alınca "gitmiyor!" denmesin...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    İyi bir şeyler varsa ucundan biz de sebeplenelim...

Çok almam söz, ben alınca "gitmiyor!" denmesin...
    Sen alma abi oyakta çakıldık kaldık zaten
    Sen ara sıra başka mecralara gidiyorsun ama hiç haberimiz olmuyor.

Sayfa 431/1044 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •