Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    eregl kar satışı olacağı belli oldu bence.. vadelide sattım elimde kalanları, tahta açılınca hisseleri uygun yerden satıp, bu shortlarla devam edicem gibi gözüküyor
    ereğli shortları da kapattım, shortla uğraşılacak bi gün değil, full banka devam, isctr bu kadar geride kalmayı haketmiyor, tavan olsa şaşırmam

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sindoma son 2 haftadır gösterdiğiniz tradeleri yapanlar VIOP da kasayı %50 arttırmıştır. Tebrikler
    Eyvallah Özelden güzel msjlar alıyorum , az para ile oynayıp bir faturasını karşılayandan tut , balyeye oynayana kadar.
    gördüğümü teknik olarak yorumluyorum sadece ,
    oyunda aç gözlü olmasın kimse, maliyet, stoploss en önemli silahları olsun.
    Kalp gözü açık olanın yoluda açık olsun.
    kolay gelsin.

3. Güzel yazıyorsunuz Sn. Desperado.

Aynen benzer şekilde analiz yapıyorum.

Örneğin elimde 4 maliyetli goody vardı, petrol krizinde düşük hammadde maliyeti ve artan dolar ile güzel hareket yapar demiştim. Onu satıp sonra o para e bu sefer petrol ve marj hareketi beklediğim için tupras a geçmiştim. Yani o kadar basit bakmamaya gayret ediyorum ben de. Burası viop topuğu yeri değil diye detaya girmedim pek.
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Borçsuz ve ihracat yapan şirket güzel tabi de orada bakılacak 3 şey var:

1. İhracat yapan şirket cironun ne kadarını ihracattan ne kadarını içeri satıştan kazanıyor? %20 başka şey %80 başka...
    2. İhracat yapan şirketin ne kadar ithalat girdisi var? ilk maddenin aynısı...
    3. İhracat yapan şirketin ne kadar enerji/lojiistik gibi dolara bağlı giderleri var?

yani ihracat demek illa dolar fırladı mı karı da fırlayacak demek değil; maliyet unsurlarının da bütün detayına bakmak lazım... bu şekilde bakınca pay vadeli kontratı olan sanayilerde ben ciddi fırsat göremiyorum. Ya hammadde fiyatlarının fırlamasından etkilenecekler ya da enerji, çoğu ikisinden birden...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben tavan olur demedim , karıştırdın her halde.
    Sana demedim zaten...
    Zaten sende desen dönüp bir bakardım kendime..
    4.7 beklenen bilanço 5 geldiğinde tavan beklemek gerçekten enteresan ki burası Viop başlığı belirli bir süzgeçten geçip gelmiş olmaları gerek insanların...
    Hem Ereğli hem Garan için tebrikler...
    Benimkiler devam...

5. Neden teknik analiz ile Öngörü yapılamaz.

Aynı benzer hadise. Martta taban çekti seri şekilde. Ekim'de ise üste gelmeye başladı.

Teknik analiz ile öngörü diye birşey yoktur. Öngörü yapan buna bakıp anahtarı bıraktı.

VOB yapmayin anahtarı alırlar.

6. YKBNK düşeni zorluyor. Kurtulursa bugünün ekmeğini çıkartır

https://www.tradingview.com/x/DxtsEjCb/
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Jas,

Size %100 katılıyorum. Sn. Deniz43 hocamı da dikkatle okuyor ve genel durumu anlıyorum.

Ama borsacı demek de bu demek değil mi? Şimdi eli banka almaya gitmeyen yarın 6 7 8 tl den kurum tavsiyesi ile banka almayacak mı?

Tüpraş 78 liraya alirken bir Allahın kulu olumlu bir şey söylüyor veya yazıyor muydu?

Benim yatırım tarzım böyle. Kimseye tavsiye etmem. Az çok kazanırım o ayrı ama pahalı kağıt pek almam bankalar da ucuz, hareket beklentisi olsa viop da işlem yaparım sadece ucuz diye alıyorsam spotta al unut...

Senelerdir taşıyoruz tüm millet ağlaya ağlaya taşıdık yine kazandık ama esas kazanç mevcut paradigma değiştiği zaman oluşacak. Onu bilme şansımız olmadığına göre al unut.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn nosfecagri,
    Tüpraş gibi bir sanayi şirketi ile banka karşılaştırmak pek doğru olmaz.
    Dediğim gibi ne yazsam suç kapsamına girecek. Bu nedenle sadece birkaç soru yazıp bırakayım.
    Bankalarda yüzdürülen ama aslında batık olan ne kadarlık kredi var ve banka özsermayeleri bunu karşılıyor mu?
    İyi denilen banka kararı ne kadar gerçekçi. Gerçek ise niye hükümet sürekli para aktarmak durumunda kalıyor.
    .............
    Son olarak, ara hameddeyi ithal etmek zorunda olan sanayi şirketlerini zor durumda bırakmak pahasına neden faizler indirilip, bankalar MB den dolayısıyla halktan fonlanıyor.
    Aslında özellikle kamu bankalarının durumu tek kelime ile özetlenir ama yazamıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Neden teknik analiz ile Öngörü yapılamaz.

Aynı benzer hadise. Martta taban çekti seri şekilde. Ekim'de ise üste gelmeye başladı.

Teknik analiz ile öngörü diye birşey yoktur. Öngörü yapan buna bakıp anahtarı bıraktı.

VOB yapmayin anahtarı alırlar.

Dipçik memed bugun keyfim 10 numara ,
    papağan gibi sabah akşam aynı hikayeleri burada anlatma,
    gördüğünü anlamıyorsun daha , sen parmaklarınla dip tepe say bizde gördüğümüz çizgileri yorumlayalım.
    kolay gelsin.

Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •