Eyvallah Özelden güzel msjlar alıyorum , az para ile oynayıp bir faturasını karşılayandan tut , balyeye oynayana kadar.
gördüğümü teknik olarak yorumluyorum sadece ,
oyunda aç gözlü olmasın kimse, maliyet, stoploss en önemli silahları olsun.
Kalp gözü açık olanın yoluda açık olsun.
kolay gelsin.
Güzel yazıyorsunuz Sn. Desperado.
Aynen benzer şekilde analiz yapıyorum.
Örneğin elimde 4 maliyetli goody vardı, petrol krizinde düşük hammadde maliyeti ve artan dolar ile güzel hareket yapar demiştim. Onu satıp sonra o para e bu sefer petrol ve marj hareketi beklediğim için tupras a geçmiştim. Yani o kadar basit bakmamaya gayret ediyorum ben de. Burası viop topuğu yeri değil diye detaya girmedim pek.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana demedim zaten...
Zaten sende desen dönüp bir bakardım kendime..
4.7 beklenen bilanço 5 geldiğinde tavan beklemek gerçekten enteresan ki burası Viop başlığı belirli bir süzgeçten geçip gelmiş olmaları gerek insanların...
Hem Ereğli hem Garan için tebrikler...
Benimkiler devam...
YKBNK düşeni zorluyor. Kurtulursa bugünün ekmeğini çıkartır
https://www.tradingview.com/x/DxtsEjCb/
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Sn nosfecagri,
Tüpraş gibi bir sanayi şirketi ile banka karşılaştırmak pek doğru olmaz.
Dediğim gibi ne yazsam suç kapsamına girecek. Bu nedenle sadece birkaç soru yazıp bırakayım.
Bankalarda yüzdürülen ama aslında batık olan ne kadarlık kredi var ve banka özsermayeleri bunu karşılıyor mu?
İyi denilen banka kararı ne kadar gerçekçi. Gerçek ise niye hükümet sürekli para aktarmak durumunda kalıyor.
.............
Son olarak, ara hameddeyi ithal etmek zorunda olan sanayi şirketlerini zor durumda bırakmak pahasına neden faizler indirilip, bankalar MB den dolayısıyla halktan fonlanıyor.
Aslında özellikle kamu bankalarının durumu tek kelime ile özetlenir ama yazamıyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri