Sayfa 214/1003 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gözde nin karına bi bakın. Sirk abi burası. Kumarhane resmen. Abi o kağıt 30 lira altında nasıl durur nasıl fiyatlandırma bu kafayı yersin ya...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dün akçay da yazdı. bana yazmaya sıra gelmedi. tekrar kalabalık olmasın. bana bir kuruş vermiyorsa olmaz ağa.

kesin z raporu alıp alemlere kaçıyorlar
    audentes Fortuna iuvat

2. 8 lira temettü açıklasın alem eksi fiyat görsün ben patron olsam direk öyle yaparım huaaameka
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    dün akçay da yazdı. bana yazmaya sıra gelmedi. tekrar kalabalık olmasın. bana bir kuruş vermiyorsa olmaz ağa.

kesin z raporu alıp alemlere kaçıyorlar

3. Bankalar uçuyor hepsi beklenti üstü kar...
    Acaba karşılık ne ayırdılar..?
    Garan 10% fazla yine...
    Karlılıktaki zıplama oradan mı geliyor?

4. Muhtemelen bu son deval bankaları rahatlatacaktir, borçlu şirketler eğer ihracatçı ise rahat ödeme yapacaktır.

Netice olarak bütün faturayı hiç sürpriz olmayan şekilde bu ülkenin emek veren maaşlı kesimi ödemiş olacaktır. Çin altında asgari ücrete çalışarak.

Savunma sanayi mühendisleri Almanya'daki çöpçülerden az kazanıyor. Büyük şirketlerde Müdürler direktörler köpek parasına işe gidip geliyorlar. Bir zahmet ödensin değil mi borçlar.
     Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Bankalar uçuyor hepsi beklenti üstü kar...
    Acaba karşılık ne ayırdılar..?
    Garan 10% fazla yine...
    Karlılıktaki zıplama oradan mı geliyor?

5. Sn nosfecagri baslikta en cok hisse islemi yapan sizsiniz sanirim
    Hisse aldiginiz zaman $ daki oynakliga karsi nasil bir hedge kullaniyorsunuz ?
    Kullaniyorsaniz 1 e 1 oraninda hedge ediyormusunuz ?

Muhtemelen bu son deval bankaları rahatlatacaktir, borçlu şirketler eğer ihracatçı ise rahat ödeme yapacaktır.

Netice olarak bütün faturayı hiç sürpriz olmayan şekilde bu ülkenin emek veren maaşlı kesimi ödemiş olacaktır. Çin altında asgari ücrete çalışarak.

Savunma sanayi mühendisleri Almanya'daki çöpçülerden az kazanıyor. Büyük şirketlerde Müdürler direktörler köpek parasına işe gidip geliyorlar. Bir zahmet ödensin değil mi borçlar.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    8 lira temettü açıklasın alem eksi fiyat görsün ben patron olsam direk öyle yaparım huaaameka

bundan seneler seneler önce

EVREN yatırım ortaklığı diye bir hisse

1,00 lı fiyatlardan işlem görüyordu sonrasında iyide primlenmişti ama 5,00 tl civarı temettü verip JAKPOT yapmıştı.

bilmem hatırlayan olur mu?
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    30.09.2021 18:28

1508 altı kapatmadığı sürece 1538-1560-1627-1660 hedef
    Bir şekilde 1484 ler kırılırsa 1400 lar hedef olur. Rakamlar yuvarlak. 3 5 aşağı yukarı.
    Ben yatırımımı longtan yana kullandım. Kazandım kaybettim ama bu ayı da boş geçmedik.
    Günlük 300-500 yakaladık. Aylık ve günlük ortalamayı tutturduk. Çok kazanmak amaç değil benim için düzenli kazanmak amaç.
    Bugünkü vade kapanışıyla yeni vade 1665 lerden başlayacak. 1677-1680,5 önem kazandı. Üstünde kalırsa 1706, yıl sonunda ya da Ocak sonunda 1956 olur mu? 2000 ciler çıkar meydana yakında

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dow yukarı zirve yaparken , bız dayak yiyorduk unutma.
    bu iş sıkıysayla olmuyor, zamanlama işi.
    Dow yukarı yaparken bizim iç saçmalıklarımız nedeniyle dayak yiyor olmamız normal. Ama Dow 10000 aşağı inecekse ki bunun için ciddi bir şeyler olmalı (yeni ciddi kapanmalar, batışlar, ABD enflasyonunun çığrından çıkması, dxy de yukarı ralli vs vs) bizim bundan etkilenmememiz mümkün olmaz.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 214/1003 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •