Oda sıcaklığını geçmez senin ki..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oda sıcaklığını geçmez senin ki..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
karamsarlık ve/veya yılgınlık pompalamayın.zamanı gelince ilk seçimlerde tıpış tıpış gidecekler. ülkemizi ve devlet geçmişimizi o kadar hafife almayın. ancak ,çok büyük iki sorun bekliyor olacak yeni yönetimi: birincisi ve bence en önemlisi devlet ,vakıflar ,kitler, stk lar ve basın-yayın dahil, derin kadrolaşma ve yapılanmanın göstereceği direnç ve yeni yönetimi baltalama olasılığı...ikincisi ,yıllar süren sanal refahı yaratan, çok büyük yükümlülükler üstlenilerek ,plansız ve iç içe geçmiş sorun yumaklarıyla büyüyen ekonominin toparlanmasının çok uzun yıllar alacağı ve acı reçete uygulanmak zorunda kalındığında mevcut yönetim ve taraftarları tarafından bu durumun propaganda amaçlı çok iyi kullanılacağı gerçeği...
Son düzenleme : ellocu; 30-10-2021 saat: 17:30.
akp, planlı bir şekilde, halkın refahını veya refah duygusunu ve gelişme algısını kısa vadede artıracak işlere öncelik verdi ve uzun yıllar bunun ekmeğini yedi. ödenecek bedeli hep ileri tarihlere öteleme düşüncesi içindeydi sanıyorum.küresel piyasalar ve şans ta hep yanlarındaydı uzun süre. üst yapı yatırımları, yollar ,köprüler ,hastaneler, büyük gösterişli binalar, saray vs hep bu anlayışın ürünüydü...ilk dönem yaptıkları doğru hamlelerin de katkısıyla ,halkta da önemli bir karşılık buldu kabul etmek gerek...ama son yıllar açıkça gösterdi ki ekonomik olarak bedel ödeme vakti geldi de geçiyor. şimdi ,önceliklerden birisi siyasi olarak bedeli kimin ödeyeceği. doğru anlatılmaz ise korkarım hesabın en azından bir kısmı yeni gelecek yönetime kesilecek...
Son düzenleme : ellocu; 30-10-2021 saat: 17:47.
Siyasete girer diye bende yorum yapmamıştım ama dediğiniz gibi olma olasılığı yüksek olabilir, benim de aklıma ilk gelen şey o şekilde geldi, hani derler ya,
" Bir İnsanı 40 Yıl Sırtında Taşırsın Senden İyisi Olmaz Ama Bir Gün Sırtından İndirdin Mi Senden Kötüsü Olmaz ..."
Ama ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemeyiz.
o yüzden en doğrusu mahkeme kararı ile belli olur.
Şu da var, hani derler ya,
"Dostuna fazla güvenme gün gelir düşman olur Düşmanına fazla kin gütme gün gelir dost olur..."
belli olmaz, belki de kartel kurdular milleti sömürüyorlardı,bunu açığa çıkardılar, kimbilir
Hamdım Piştim Yandım
Olaylara artık mantık çerçevesinde bakmak imkansız.
Bu işlemlerle sonuç alınmayacağı nı en iyi kendileri bilir.
Fakat amaç esas suçluyu örtme ve topu taça atma olunca, hazır alkışlayacak kıtlelde varken vede bu fiyatlar düşmeyeceğine göre.
Kimin canının yanacağının bir önemi yok.
Yeni kurbanlar la yeni filmler vizyona konur.
Filmin adı
"Kahraman reis tek başına içte ve dışta butun kartellere karşı"
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha da kötü olur Buna Emin’im .
Bütün kadroları yenileri doldurur olur biter ne olacak ki sanki ,
ne oldu belediyelerde misal birisi atandı yeni yönetim tarafından altına bütün samimi arkadaşlarını koyup işe başladı ilk iş olarak Eskilerde çıkarılmadı nr oldu kadro şişti
Bunun tüm memurlarda yapıldığını düşünün bir
Yer İmleri