Sayfa 288/1003 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Yatirmci Yazıyı Oku
    Rte biden görüşmesi var üstüne de cezalar var ptesi kırmızı yakarız dedik donumuzu aldılar
    Daha delikli fıçı nöbetleri olacak. Uyardık ama.

bankacılıkta kısmi realizasyon yaptım..fırsatlar için beklemedeyim..kartlar tekrar dağıtılsın.. şimdi aşağı yukarı bir denge hali oluştu hisseler arasında..ki bu tür dengeyi sevmem, çılgın dengesizlikler olmalı ki karlı çok karlı hale geçsin olasılıklar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    dayi 1 kişiyi vob batağından kurtarsak yeter. adam açiyir grafik çizgi çekiyor bitti sanıyor. değil teknik analiz diye birşey yok vob yapaiblirim sanma hayatın kayar.. sloganı bir kişiyi bataktan alsa yeter..
    1460 da da daha aşağıları veren TA cılar vardı..
    Hemen hemen bir ben yön yukarı dedim di..
    TA yaparak mı..
    Hayır..

Şimdi de bir anda basarlar mı acaba diyorum..
    Bir süre zigzag falan..Sonra gümmm..
    Yine tek bi ben diyorum bunu..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    1460 da da daha aşağıları veren TA cılar vardı..
    Hemen hemen bir ben yön yukarı dedim di..
    TA yaparak mı..
    Hayır..

Şimdi de bir anda basarlar mı acaba diyorum..
    Bir sür zigzag falan..Sonra gümmm..
    Yine tek bi ben diyorum bunu..
    sadece sen demiyorsun ahbap her an her şey olabilir.. aksiyon sadece teknik analizin önemli gördüğü noktalardan oluşmuyor, şeklini gördüğümüz grafiğin her noktasında alış satış var.. şu anda biz konuşurken robotlar çatır çatır gelen emirleri uyguluyorlar.. emirler bizim keyfimize bağlı değil, malın ya da paranın sahibi al veya sat diye gönderiyor, onlar parçalı parçalı en iyi maliyetle uyguluyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Geçen hafta alanlar almaya devam ediyor gibi
    böyle zamanlarda
    düşüşler alım fırsatı olarak kullanılıyor
    şuan ki resme göre
    bir müddet
    şhort tuşunu unutmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sadece sen demiyorsun ahbap her an her şey olabilir.. grafik sadece teknik analizin önemli gördüğü noktalardan oluşmuyor, şu anda biz konuşurken robotlar çatır çatır gelen emirleri uyguluyorlar.. emirler bizim keyfimize bağlı değil, malın ya da paranın sahibi al veya sat diye gönderiyor, onlar parçalı parçalı en iyi maliyetle uyguluyorlar..
    ee yani..ne demek bu.?

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    ee yani..ne demek bu.?
    her şey olabilir demek.. destekleyici..

8. BOTAŞ'tan #doğalgaz zammı açıklaması: Konutlara zam yok!

a haberin zamla ilgili haberi...

Sayfa 288/1003 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •