Sayfa 65/2336 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon
Arama sonucu : 18687 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bundan bi yıldan uzun bi süre önce ben burada grafen ile ilgili bi şeyler yazdığımda , konu hakkında ilmi bilgi sahibi olmayan ,
    en azından ezoterizmin kıyısına dahi ayak basmamış vatandaş tarafından gerizekalılıkla itham edilmiştim. bi bildiğimiz var ki yazdıydık... ayrıca 21 sayısı da önemlidir ezoterizmde . ne oldu gördün mü haberi kim evinde ölü bulunmuş ?
    Yazdığınız mesaj çok kısa. En az 10 karakterlik bir yazıyı gönderebilirsiniz. iyi tamam anladık be
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Grafen
    Biyontek te olan Gırafen mi?
    İçeriğinin, Yüzde 99 una gırafen diyolar onun formülünün
    oraları fazla kurcalama
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. https://news.yahoo.com/act-anti-semi...rBX5_Vm7RDl4AC

Act of of anti-Semitism': Police investigate desecration of Torah scroll at fraternity house
    @erefefik

4. Grafen ile ilgili ben de bir kaç kez mesaj yazmıştım. Bir kaç video da koydum.

Türkiye'de üretimi var.

https://yalteksan.com.tr/

Yalteksan, savunma sanayi başta olmak üzere, üstün yalıtım gerektiren özel projelere, özel çözümler geliştiren, nano teknolojiyi etkin kullanan yenilikçi bir firmadır. 2003 senesinden itibaren Ar-Ge faaliyetlerine devam eden Yalteksan, 2011’den itibaren ticari ürün dönüşümünü tamamlanmış nano teknolojik ürünlerini özel projelere sunmaktadır.
    @erefefik

5. ABD Dışişleri Bakanlığı

Türkiye ve Ypg ateşkes hatlarına saygılı olmali açıklaması yaptı.
    @erefefik

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    hani alnına 666 falan filan ... hah o işte grafenle yani ... bu kadar diyebilirim ... henüz değil daha zamanı var. insanlık seçimini yapacak.

7. https://moonstar.tv/2021/11/01/akpli...bir-partiydik/

Şanlıurfa’da AKP’yi desteklediğini belirten bir vatandaş AKP’li Akçakale Belediyesi’ne ait araçlarla fuhuş yapıldığını söyledi. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenen vatandaş, ‘‘Biz size güvendik oy verdik, kerhane açasınız diye mi? Hizmetinizden bahsedin hizmetiniz nerede? Sayın Cumhurbaşkanım sizin adınızı lekeliyorlar.’’ dedi. Diğer yandan Telebyad Akçakale isimli bir hesap, belediye aracıyla fuhuş yapıldığını iddia eden bir fotoğraf paylaştı.
    @erefefik

8. https://haber.sol.org.tr/haber/asi-k...-alindi-317352

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın oğlunun Covid-19’a yakalanması sonrası ev karantinasına alındı. Erbakan’ın bütün programları da iptal edildi.

Aşı karşıtı ve bilim karşıtı demeçleriyle gündeme gelen Erbakan, “Aşı olmadım, olmayı da düşünmüyorum” demişti.
    Erbakan, mRNA aşısı olanların "yarı insan yarı maymun çocuklar doğurmasına sebep olacaklarını" öne sürerek "3 kulaklı 5 gözlü yaratıklar doğmasına yol açabilir” demişti.
    @erefefik

Sayfa 65/2336 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •