Originally Posted by Paragöz35 Arcelor %4 eksi , bizimkiler yine taş gibi duruyo hele Kardemir beton beton... Toaso da kafayı aşağı bükmüş, grafikisi ni memedabi ye gösterelim teknik ne diyo, ona göre şort basarız belki
Hamdım Piştim Yandım
Pala çok trade imkanı verdi... Aşağı ya da yukarı sert yapıp dökmesi lazım
saatlik renko barlar kırmızıya döndü maalesef artık dikkatlı ol diyorlar bana
https://twitter.com/yemekci53
Originally Posted by yemekci saatlik renko barlar kırmızıya döndü maalesef artık dikkatlı ol diyorlar bana Dedim abim sana, sistem dedim Benim sistem biraz aceleci, terste kalabiliyor ama tutturunca fena. Bu arada ben de 1685 tekrar cortladım en kötü aldığımız 500 puanı veririz 90 da stop.
Originally Posted by Desperado çünkü geçen 6 ayda çok pozitif ayrışmıştı... ykb arayı kapadı; isc ve akbnk hala geride... kamular klasman dışı... Bu güzel insani cevap için teşekkür ederim.
Yoncayı 10.23-10.25 bantlarından kapatırsak dikkat edicez saatlikte.
Originally Posted by nosfecagri Dedim abim sana, sistem dedim Benim sistem biraz aceleci, terste kalabiliyor ama tutturunca fena. Bu arada ben de 1685 tekrar cortladım en kötü aldığımız 500 puanı veririz 90 da stop. trendde de sakat oluyor bence ayrıca renko barlar da yarın tekrar alıma dönebilir. şuan şhort sağlıklı durmuyor yarın enflasyon verisi sonrası bence piyasa yoluna devam eder
dolar sol kulvardan koptu geliyor...
Forum Rules
Yer İmleri