Sayfa 345/1003 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. insanların gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar...

bu ne aymazlık bu ne serefszlik anlamadım...

2. Bu yüksek enflasyon oranında kimse malını ucuza satmaz, Hisse senedini bile...

Malum hisse senedi de bir tür maldır.

Sürekli short yapıp niye zarar ediyorum? diye yakınıp duran varsa bu konuyu iyi incelemeli..
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

3. sakinleri tuik falan takılmayın resimi kağıt üzerinde o yönde göstermek zorunda.
    göstermezse zaten kabul etmiş olur ekonominin bozuk olduğunu.
    Dün gundi ye söyledim ralli için hikaye gerekli diye , gördüğüm kadarı ile ülke erken seçime gidiyor 2022 Eylül -Ekim gözüküyor.Son pazılım içinde EYT ile kesin çalışmaya girildiği an beklediğim tarihte seçim bekliyorum.Bu süreç üzerinde anketler yol gösterici olacak badem sporun elindeki mallar gerçek yabancıya verilecek mi ona bakıcaz , bu sistem çalışırsa endeks de alıcı yönü, daha sert yukarı bantlar yaratabilir benim seneryoma göre.

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Bu yüksek enflasyon oranında kimse malını ucuza satmaz, Hisse senedini bile...

Malum hisse senedi de bir tür maldır.

Sürekli short yapıp niye zarar ediyorum? diye yakınıp duran varsa bu konuyu iyi incelemeli..
    Yanlış bir düşünce..
    Eskiden doğru idi belki..
    Ama şimdi karşısında viop bacağı var..
    Orada senin gibi düşünüp LONG olanlar biriktiği zaman çok da güzel bu LONG cuların parasını iç edebilirsin..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sakinleri tuik falan takılmayın resimi kağıt üzerinde o yönde göstermek zorunda.
    göstermezse zaten kabul etmiş olur ekonominin bozuk olduğunu.
    Dün gundi ye söyledim ralli için hikaye gerekli diye , gördüğüm kadarı ile ülke erken seçime gidiyor 2022 Eylül -Ekim gözüküyor.Son pazılım içinde EYT ile kesin çalışmaya girildiği an beklediğim tarihte seçim bekliyorum.Bu süreç üzerinde anketler yol gösterici olacak badem sporun elindeki mallar gerçek yabancıya verilecek mi ona bakıcaz , bu sistem çalışırsa endeks de alıcı yönü, daha sert yukarı bantlar yaratabilir benim seneryoma göre.
    Deeee

seçim olmaz..
    seçimi kaybetmez
    seçimle gitmez

hipotezim var benim..

6. Küsüratlı yazınca inandırıcı oluyormuş

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yoncayı 10.23-10.25 bantlarından kapatırsak dikkat edicez saatlikte.
    Bu hareketi dün akşam bekliyordum teknik olarak , dolaresle paniklettiler milleti,
    Aynı zamanda bu hareket saatlikteki obo yu bozdu teknik anlamda

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Deeee

seçim olmaz..
    seçimi kaybetmez
    seçimle gitmez

hipotezim var benim..
    Nereye gitmiyor ya. Sen memurlar felan hep Akp li diye dusunuyorsun ama memuru hic tanimiyorsun. Devran dondugu an herkes yeniye tabi olur. Pasa pasa secim olacak pasa secilmezlerse gidecekler.

Sayfa 345/1003 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •