2022'deki vergi, harç ve cezalara uygulanacak zam oranının belirlenmesinde kullanılan ve geçen sene yüzde 9,11 olan yeniden değerleme oranı bu yıl yüzde 36,20'ya yükseldi.
devlet kendi alacağında bayağı acımasız...
2022'deki vergi, harç ve cezalara uygulanacak zam oranının belirlenmesinde kullanılan ve geçen sene yüzde 9,11 olan yeniden değerleme oranı bu yıl yüzde 36,20'ya yükseldi.
devlet kendi alacağında bayağı acımasız...
Avrupa birliğinden sonra okumayı bıraktım
Arşiv unutmaz!
'Kemalist Cumhuriyet' çoğu çıkarını engelliyormuş abilerin bak. 2002 CNN arşivi.
Europe hails AKP victory in Turkey (Avrupa Akp'nin Türkiye'deki zaferini selamlıyor!)
Monday, November 4, 2002 Posted: 7:36 PM EST (0036 GMT)
https://edition.cnn.com/2002/WORLD/e...key.elections/
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
seans sonu endexe basabilirler son saat dikkatli olun derim....eğer öyle olursa yarın pıyasayı alırlar..bu arada EGGÜBün bilanço bugün gelebilri..süpriz gelirse çok ıyı olur hisse diplerde...
Hamdolsun İslam(siyasal) yeniden egemen oldu, asrı-saadet!! devri geri geldi
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ta...-oldu-41928833
İşler yoğun, yazamıyorum. 80 tekrar yukarı geçince cortlari vermiştim, 84 longladkm onu da 88 verdim, ben hala düşüş bekliyorum ama bakalım. Uygun yerden cort deneyebilirim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
siyasal islam kadar başınıza taş düşsün.
militarist,sekuler laiklerin 2001 ve öncesindeki eserlerine ne demeli.TRAVMA YAŞATTINIZ..O YÜZDEN MİLLET ÖLÜMDEN KAÇIP BU ZÜBÜKLERE sığınıyor.görende laiklerin yönettiği 2002 öncesinde ALAMANYAYDIK sanacak.o günleri yaşadık gençler..
ha...TC tarihinin en iyi ekonomik değerlerinin yaşandığı 2007-2011 de de yine bu anlayış vardı..DOW ,CİTİBNK BATACAKKEN BİZİ TEGET GEÇTİĞİNDE.
neymiş sizin tabirinizle yine en mükemmel zamanlar siyasal islamla yaşanmış..
ne oldu..tek adam,her şeyi ben bilirim ve mal -güç hırsı: işi batırdı..
meseleyi ideoloji değil tek adam,hırs,yolsuzluğa bağlarsanız,kanımca daha çözüm odaklı olur..
Yer İmleri