Sayfa 611/1006 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Sayın kafkaf bu gün bütün banka hisseleri yüzde 2 nin üstünde yükseldi.
    Ve bankaları inanın bu dönemde kimse almaz adamların batık kredileri çok yüksek.

2. FED Temmuz 2022 de faiz yükseltir se AKP hükümeti Temmuz 2022 den önce erken seçim yapar çünkü bu belayla uğraşmak istemez. Bu benim acizane fikrim

3.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın kafkaf bu gün bütün banka hisseleri yüzde 2 nin üstünde yükseldi.
    Ve bankaları inanın bu dönemde kimse almaz adamların batık kredileri çok yüksek.
    konut fiyatlarının artması kontrollü bir artış olabilir.
    bankalar ellerindeki veya ipoteklerindeki gayrimenkuller sayesinde borçlarını veya risklerini azaltmış olabilirler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Takasbank yabancı takas verilerine (T+3) göre geçen hafta 27 Ekim çarşamba günü yabancı alımı var (bugün açıklanan veri). Yarın sabah açıklanacak olan yabancı takas verisinde de yani 28 Ekim Perşembe (yarım seans) günüde yabancı girişi var görünür muhtemelen. Böylece yarın 4 Kasım Perşembe saat 14:00 de merkez bankası yabancılar hisse aldı diye açıklama yapacak:-)

Halbuki borsada yükseliş 21 Ekim öğleden sonra (MB faiz kararı sonrası) başlamıştı.

21 Ekim den 27 ekime e kadar olan yükseliş için takasbank verilerinde yabancı girişi göremedim.

Bu adamlarda oyun bitmez.

Ytd.
    Ben de oyuna girmeden kenardan izlerim.
    Bul karayi al parayi oynarlardi eskiden.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de oyuna girmeden kenardan izlerim.
    Bul karayi al parayi oynarlardi eskiden.
    Syg,
    Piyasa ile savaşmak ya da piyasa ya küsmek olmaz. Uygun miktar ile onların oyununu oynamak daha mantıklı. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın kafkaf bu gün bütün banka hisseleri yüzde 2 nin üstünde yükseldi.
    İnanın ne yaparlar bilemiyorum, küçük yatırımcı da bilemez. Birileri kafasın da bir kurgu kuruyor ve ona göre oynuyor.

Yalnız, herkes 2023 seçimlerinden sonra borsa da ralli bekliyor ise bu adamlar da kimseye bunu yedirmez diye tahmin ediyorum... (hissi kablel vuku)...

Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Borsaya şu anda girmek bence uygun değil. Pusuda beklemek lazım

8. FED Kasımda varlık alımı azaltmaya başlıyorum dedi, abd borsaları tınmadı, neredeyse %1 yukarıdalar.
    Düşecek, patlayacak, çatlayacak diye diye ne fırsatlar kaçtı.
    En güzeli kademeli kademeli, minik minik alım yapmak gibi duruyor.
    Yoksa ters köşe yapacak bu borsalar.

Sayfa 611/1006 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621661711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •