Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 3,801 - 3,808 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bir şeyler oluyor diyorlar.

Migroslarda şampanya/şarap/bira stokları bitebilir. Elinizi çabuk tutun.

ytd
    Aynen dün raflar boşalmıştı ama 3,4 yıldır biramı şarabımı rakı viskimi kendim yaptıgım için malüm zihniyetten kurtuldum bir nebze

2. misir yakmak nedir

3.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Aynen dün raflar boşalmıştı ama 3,4 yıldır biramı şarabımı rakı viskimi kendim yaptıgım için malüm zihniyetten kurtuldum bir nebze
    Birada sıkıntı yok da, rakı ile viski'yi kendiniz yapmanız tehlikeli olabilir

Bira/Şarap yapmak yoğurt yapmak gibi mantık olarak

Ben de yaptım 1 kere kit ile bira. Güzeldi. Bir daha uğraşmadım. Zamanım olsa yine yaparım ama.

4. gene 9,69
    süblimal mesaj mı veriyorsunuz...
    ayhan başkan el at...

5.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    konuyla alakası olmasa da BİRA lafını duyunca hasta yatağımdan yazmaya başladım ! geçen hafta bir kapalı ortamda 3-4 aile oturuyoruz. tanımadığımız dingilin biri elinde bira şiseşiyle girdi içeri bir masaya oturdu ve TV. kumandasını alarak başladı zapinge... her müzik kanalında en fazla 10 saniye bekliyor, sesi en sona ve en dibe alıyor derken 5 dakika katlandım. En son erotik bir kanalda karar kılmıştı ki, fırladım yerimden kafa göz..... Aradan 1,5 -2 saat geçti. yağmur başladı. Lavoba için çıktığımda geçtiğim koridor ıslanmıştı. Dönerken '' kaymayayım '' diye söylenirken engelli rampasından ayağım kaydı ve sırt üstü çok pis düştüm. Kafa da kocaman yara, sağ tarafım komple sızlıyor. Çok ağrım var.

Acaba dedim şu zibidinin ahı mı tuttu ... Zira 9,69 9,31 çok çetrefilli.

6. maacit , birader nerelerdesin. Senin kıymetini anlayamadılar ! Boş ver sen diğerlerini. Ara sıra gaipten haberlerini yaz buraya.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Acaba dedim şu zibidinin ahı mı tuttu ... Zira 9,69 9,31 çok çetrefilli.
    gelse güzel olur
    geçmiş olsun.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Birada sıkıntı yok da, rakı ile viski'yi kendiniz yapmanız tehlikeli olabilir

Bira/Şarap yapmak yoğurt yapmak gibi mantık olarak

Ben de yaptım 1 kere kit ile bira. Güzeldi. Bir daha uğraşmadım. Zamanım olsa yine yaparım ama.
    Rakı, votka'da da sorun yok, yeter ki alkolü aldığınız yer sağlam olsun. (Viski daha da kolay ama ben sevmiyorum). 3 yıldır marketten rakı votka almıyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 476/1002 İlkİlk ... 376426466474475476477478486526576976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •