Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Aslında
    Şayet yükseliş devam ederse
    Tam viop da endeks 30 kontratına uygun olacak.

Yanı longda yatma devri olacak.

Fakat
    213 puan yükseldik
    Göstergeler şişti
    Bu arada bir düzeltme olursa
    Sağlıklı olur

Hafta sonu istanbuldan Memlekete kaçınca,
    Oksijen fazla geldi heralde[emoji56][emoji56][emoji56]

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Abi bu hafta düzeltme olur iki hafta düzeltme olur dedik, Pazartesi lafı ağzımıza tıktılar.

Hala da olabilir atlayan mal alan oldu ise bu hafta bari çırpabilirler. Ford kapanma haberi filan geldi bankaları yatay tutar sanayilere biraz basar 4 5 bin puan marj var 1545 lere kadar.

Ama yapar mı yapmaz mı inan fikrim yok yine dakika dakika ekranda ne görürsem gereğini yapmaya çalışacağım, hafta sonuna da pozsuz girdik, nasip bakalım.
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Aslında
    Şayet yükseliş devam ederse
    Tam viop da endeks 30 kontratına uygun olacak.

Yanı longda yatma devri olacak.

Fakat
    213 puan yükseldik
    Göstergeler şişti
    Bu arada bir düzeltme olursa
    Sağlıklı olur

Hafta sonu istanbuldan Memlekete kaçınca,
    Oksijen fazla geldi heralde[emoji56][emoji56][emoji56]

O zamanlar toplum ahlakı olabilir.
    Ama tam bir takan ekonomisi vardı.
    Şimdi içraattan var.
    O zamanlar holdıng bankaları tefeci gibiydi.
    Devleti siyaset işadamları yüksek faizle soyuyor. Halka bir şey kalmıyordu..
    Devlet bu çetenin verdiği para ile işlerini idare ediyordu...
    Yolsuz bir ekonomi vardı.
    Hesap kapatmak isteyince meşhur bakanı devreye soktular.
    Her hafta bir yolsuzluk operasyonu yaptı.
    Kimseyi de tutuklamıyordu.sonuç yoktu..
    İş adamları korkutuldu. Ama iş adamları Dövüzleri valizlerle otellerde İsviçre bank temsilcilerine verdi yurtdışına çıkarmak için. Sonrada hesap halka kaldı... İçi boşaltılmış bankalar kaldı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. Bende aynı hatayı yaptım maalesef.
    Senle farkımız
    Sen spotta büyük oranda maldasın ve onlara tutmuyorsun.
    Viop daki paran sıfıra inse seni üzmez.

Bu arada bir şey daha yazayım

Bu hafta çok önemli bir profesyonelle görüşme sırasında yurt dışında satış ihtimalinden ve bunun bizim piyasayı bozma riskinden bahsettim.

Çok bilinen ama aklımda bu ara çok olmayan bir şey dedi.

"Yurt dışında ciddi satış ihtimali çok çok zayıf.
    Adamlar senede bir sefer prim alıyor.
    Sene sonu yaklaşmış bunu kimse riske atmaz dedi'

Aslında bilinen durum
    Sn JAK 'in sayımları ile de çok uyumlu

Piyasaya bakarken
    İşte enflasyonist riskler vs
    Bir müddet gözardı edilebilir.
    Yada düzeltmeler sınırlı kalabilir.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bu hafta düzeltme olur iki hafta düzeltme olur dedik, Pazartesi lafı ağzımıza tıktılar.

Hala da olabilir atlayan mal alan oldu ise bu hafta bari çırpabilirler. Ford kapanma haberi filan geldi bankaları yatay tutar sanayilere biraz basar 4 5 bin puan marj var 1545 lere kadar.

Ama yapar mı yapmaz mı inan fikrim yok yine dakika dakika ekranda ne görürsem gereğini yapmaya çalışacağım, hafta sonuna da pozsuz girdik, nasip bakalım.

5. biz o günleri yaşamamışız gibi yazılmış,

1998 rusya borç krizi,
    1998 türkiye mesut yılmaz Bülent Ecevit azınlık hükümeti,..
    2003 körfez 2, bütün hikaye burada,

2003 öncesinde iki şey yapıldı,
    1.Rusya patlatılıdı,
    2.Türkiye patlatıldı telekom krizi 3 lü koalisyonun Bahçeli elinden bozuluşuydu,

yani Rusya ve TR 2003 2.körfez savaşına ayarlanmıştı, her ikisinde de de kriz patlatıldı, buna dikkat,

bu ikili Rusya ve Tr yine devredeler, ..bir tanesi Ukraynadan diğeri D Akdenizden petro doların hedefindeler,
    Nemesisler kol geziyor D Akdenizde,..

çok sonrası Ecevitin 2.Karaoğlanlığı olarak nitelendirebileceğimiz, ABD ye Irakta meydan okuması ve geçit vermemesi, onun sonrası malum zehirlenme ve Ecevitin hastane trajedileri diye uzadı,

devamı petro dolar ve anayasa fırlatılması olarak geldi,

6xx, 900, 1300, 17xx usdtry,

şimdi Irak ve Saddam yok, malumumuz Saddam ve kimyasal silah işi fos ve yalan çıktı,
    ABD binlerce kişinin katili olarak kaldı, yargılandımı hayır, yargılamaya devam ediyormu evet,..

yalandan yana bir şey değiştimi hayır,

sırada ne var diktatör ve Irak yerine bu defa başka lokasyaon,..

yani diktatörde Saddam daha kuzeye taşındı,..

lokasyonda ise Irak d Akdenize evrildi,..

petro dolar yine iş başında, son vurgunları,..kendiyle batacakları arıyor,..

TL de direnen borsa USD ye inat ralli yapıyor, milli diyecem hani,

o da değil,.keşke olsa,..

kısaca D Akdeniz de petro dolar ile baş başayız,..

geçmişte

Kemal derviş Abdulllah Gülle pek uyumlu idi, ..bundan olsa gerek Kılıçdaroğlu ne zaman topu taca atacak olsa Abdullah Gül deyiveriyor,..

şimdilerde bu uyumun yeni taliplerinden geçilmiyor,..

rekabet o kadar fazlaki Cumhurbaşkanı öldürülüyor ülkede tık yok
    Son düzenleme : indregandi; 06-11-2021 saat: 22:11.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6. Sn. Şahna,

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Balonlar beklenmeyen anlarda oluşuyor zaten genelde. Kimse bitcoin in 1 tanesi 70 bin amerikan dolarına gelir dayanır demezdi, ben mesela her türlü ekipmanım olmasına rağmen, yapan ve on milyonlar kazanan arkadaşlar da ısrar etmesine rağmen tek bir tane coin alıp satmadım çünkü temel mantigima oturtamadim. İşte bizler öküzün trene baktığı gibi bakarken tren kalktı dağları aştı.

Benzer anomali borsada da oluşabilir. Bana göre 200 endeks altı bu bilancolar ile, bu kurla, mevcut karlar devam edecekse net olarak anomalidir, anormal güvensizlik ve anormal psikolojik durumu ifade eder. Ykb 2022 tahmini fk hala 2. 2. Bu bankayı 2 fk ile satacaklar deseniz 2013 yılında bütün piyasa size gülerdi. 2013 yılında, 8 senede dolar 5 e katlayacak bankalarda %90 - 97 arası dolar bazlı zarar oluşacak dense yine herkes gülerdi. Ama oldu.

Şimdi bu bankalar bağırta bağırta giderse kimsenin gülecek durumu yok bana göre normaldir olması gerekendir. Yine fiyat çok aşırı düşüp aşağıda ekstrem bir anomali oluştuğu için ( 97 gibi ) fiyat kalktığı zaman da yukarıda bir anomali oluşabilir.

Değerli yemekci abeyimin, svg. babo nun yazdıkları ortada. Sn. Deniz43 un analizleri çok güzel. Ancak sonuçta ekranın başında oturan, tez ve antitezi dinleyip sentezi yapan sensin. Hayırlısı olsun diyelim sert hareketler beklemiştim sert hareketler oldu yönü bilememiştim ama aşağıda yer kalmadığı için yukarı oynamıştım o da oldu, umarım erken elenmeyiz ( klasik hatam)
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    O zamanlar toplum ahlakı olabilir.
    Ama tam bir takan ekonomisi vardı.
    Şimdi içraattan var.
    O zamanlar holdıng bankaları tefeci gibiydi.
    Devleti siyaset işadamları yüksek faizle soyuyor. Halka bir şey kalmıyordu..
    Devlet bu çetenin verdiği para ile işlerini idare ediyordu...
    Yolsuz bir ekonomi vardı.
    Hesap kapatmak isteyince meşhur bakanı devreye soktular.
    Her hafta bir yolsuzluk operasyonu yaptı.
    Kimseyi de tutuklamıyordu.sonuç yoktu..
    İş adamları korkutuldu. Ama iş adamları Dövüzleri valizlerle otellerde İsviçre bank temsilcilerine verdi yurtdışına çıkarmak için. Sonrada hesap halka kaldı... İçi boşaltılmış bankalar kaldı.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Her foruma girdiğimde iştahım iyice artıyor ✌️

xu030 şirketlerinin çoğu ülkenin durumuna (yönetimine) nazaran çok daha iyi yönetiliyorlar.. esasen ülke risk primi fiyatlarını uzun süre baskıladı ama innovasyonu ve karlılığı esas alan ve coğrafi çeşitliliği (yurtdışı yatırım ve işbirlikleri) arttıran bu şirketlerin çoğu güçlü usd pozisyonuna sahip, adeta bileşik faiz etkisi gibi sürekli yaptıkları hayata geçirdikleri yeni yatırımları ilerleyen yıllardaki karlılıklarını arttırıyor.. hatta çoğunda forward f/k oranları bugüne göre de çok cazip, raporlarda bunu görüyoruz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 460/1003 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •