Sayfa 635/1006 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ceviz isi olur mu orada?

En azindan kendi cevizimizi kirariz.

Syg,
    Tanıdıgım bir kişi batırdı ceviz işinde
    Aflatoksin Maddesi Türk standartları enstitüsüne takıldı.!!
    6-8 tır gibi çöpe gitti.!!
    7-8 yıl önce
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    TL si olani kiskaca aliyollar.

1. TL ye enf alti mevduat fayisi veriyollar.
    2. TL yi enf alti kredi olarak vererek suni talep yaratip tekrar enf yaratiyollar.
    Alim gucumuzu dusuruyollar, fakirlestiriyollar.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    TL si olani kiskaca aliyollar.

1. TL ye enf alti mevduat fayisi veriyollar.
    2. TL yi enf alti kredi olarak vererek suni talep yaratip tekrar enf yaratiyollar.
    Alim gucumuzu dusuruyollar, fakirlestiriyollar.

Syg,
    Günaydın.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Sayın dudu ben Ukrayna'da ceviz getirdim para da kazandım ama devamlı yapılan bir iş değil çünkü artık Türk cevizleri de girince piyasaya rekabet arttı.
    Şimdi benim aklımda kahve işi var ithalatçı firmadan alıp toptancı olarak kavurup 5 kiloluk paketlere koyup perakendeciler vermek. Tek iş fazla çeşide girmeden fakat İzmir İstanbul gibi değil sürüm çok yok.

5. .bizim alt komşuda 50 000 Euro var çok sıkıntıda ...almanyadan getirtiyo. Peynir zeytini kıymayı eti çok zamlanmis alım gücü düşmüş
    Mnihten kamyonetle geliyo ..
     Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu euroya yatirim yapmak iyi bir seymi?almanyada enflasyon 4 cikti.gitti paranin %4u[emoji846]
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Sayın dudu ben Ukrayna'da ceviz getirdim para da kazandım ama devamlı yapılan bir iş değil çünkü artık Türk cevizleri de girince piyasaya rekabet arttı.
    Şimdi benim aklımda kahve işi var ithalatçı firmadan alıp toptancı olarak kavurup 5 kiloluk paketlere koyup perakendeciler vermek. Tek iş fazla çeşide girmeden fakat İzmir İstanbul gibi değil sürüm çok yok.
    Ton başına birde ithal fonu var idi.!!
    1000 doların üstünde idi.

Ukraynada lokanta acmak karli.kievde işliyor.

8. Ukraine'de insan hakları, hukuk gibi durumlar limoni diye biliyorum. Kafanıza vurur alırlar elinizdekini dikkat. Bu tarz ülkelerde haksızlığa uğrarsanız işiniz zor.

Ukrayna'da o işlere bulaşacağıma hiç uzağa gitmem Türkiye'de yaparım ne iş yapacaksam. En azından dilini bilirim, yolunu bilirim.

ABD/İngiltere olursa ancak durum değişir.

Sayfa 635/1006 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •