Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Ufak ufak 9.73 lere geldi yine

Bakalım son 1 haftada ki sıkıştığı yer olan

9.68-72 bandı gibi hemen geri dönecek mi

2.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    Şimdiden geçmiş olsun.
    Her şeyleri bir illüzyondan ibaret. Yalan bir sistem.
    Yılda 1284 lira GSS ödüyorum. Aile hekimi hariç devletin hiçbir sağlık hizmetinden yararlanamıyorum. Minimum randevu 15-20 gün bandında, onda da git şu gün gel tarzında , ilgi alaka 0. Şehrine göre de fark edebilir tabi.
    Avukata, devleti mahkeme versek diye sordum, şu ana kadar kazanan olmamış bu konuda dedi.
    Vergiler haram olsun diyoruz. Elimizden başka bir şey gelmiyor. Sandık tek çare.
    ..ve hastalanmamaya gayret etmek şart
    teşekkürler mesajınızı yeni okudum.
    bu konuda başka bir gelişme daha oldu. Devletten randevu alamayınca boşluk oluşursa haber ver şeklinde bir seçenek vardı onu da seçmiştim. Gece 01:10 da mesaj gelmiş 01:23 e kadar randevu alabilirsiniz diye mesaj atmışlar Tabi uyuduğum için görmedik ve randevuyu alamadık. Ama sanırım devlet şimdi ben sana gir sisteme randevu al diye yolladım diyecektir. Vatandaş olarak ben hatalı çıkarım muhtemelen.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. 2 sene önce 350 liraya yaptırdığım check up 1800 lira olmuş bu pahalılığa ne altın ne dolar çare olmaz birde öyle lüks marka bir özel hastane değil

saat 12

5. Arkadaşlar , cami cemaati veya esnaf localarına devam eden varsa duyduklarını buraya tam yazamasa da ucundan kıyısından çıtlazsa iyi olur. Buralarda bir birimizden çok şey öğreniyoruz. Bir nevi yol arkadaşıyız. Bazı duyum- konuşmalar- oluyormuş.

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    2 sene önce 350 liraya yaptırdığım check up 1800 lira olmuş bu pahalılığa ne altın ne dolar çare olmaz birde öyle lüks marka bir özel hastane değil
    hiç bir sey kurtarmıyor ,gercek enflasyona karşı .

Tavuk eyidir,
    Bu başlığa tavuk ciğer fetişleri geri döndüğünde bilinki dolar düşüşe geçecek

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Gecen tantuni ye gittim
    et tantuni istedim, gramaji ufalmis buskivit gibi idi
    dedim bir de tavuk verin de doyalim
    borazan mi ne ole bi ismi var verin dedim onu yedik
    tavuk iyidir bosverin

Ankara kizilay da hosta doner karsisinda kemer vardi donerci hep onu tercih ederdim ben hey gidi yillar hey

8. Bu enflasyon denen olay gerçekten çok can sıkıcı, inşaat malzemelerinde öyle bir artış varki ev almak artık çok zor. Cuma günü paramın bir kısmını çekip yatırımlık 1+1 aldım. Haftasonu %10 artış yapmış müteahhit. Seneye bu ev fiyatları ikiye katlar.Allah hepimize yardımcı olsun

Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •