Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    O zaman (araştırmalarım sonucu) ben açıklayım. Tefaş sayfasına girdiğinizde " Fon Karşılaştırma " tıklanarak " açılan sayfada " Fon Unvan Tıpı " den indirmek istediğiniz fon türünü seçin. Örneğin ben " Değişken " fon türünü seçtim. Yine aynı sayfada " Excel " e tıklayarak değişken fon sayfasını PC ye indirin.
    Bu sayfada değişken özel fonlar ile birlikte herkese açık değişken fonlar var. İstediğimiz fon türünü görmek için ne yapmalıyız? Sırası ile yapılacaklar;

1) İndirdiğiniz Değişken fon sayfası açık iken üst menüde " VERI " tıkla.
    2) Hemen menü altında açılan komut seçiminde (huni şeklinde) " FILTRELE " tıkla
    3) Filtrele tıklandıkdan sonra indirdiğiniz tabloda örneğin " Fon adı " başlığının sağ tarafında ok işaretli ve tıkladığınızda açılır bir pencere oluşacaktır. Bu şareti tıklayın ve pencereyi açın.
    4) Açılan pencerede "Metin Filtreleri " yazan yerin altında arama kutusu var. Siz o arama kutusuna " ÖZEL " yazıp " Tamam " derseniz karşınıza sadece ÖZEL FONLAR gelecektir. Ama arama kutusuna " DEĞİŞKEN FON " yazıp " Tamam " derseniz karşınıza sadece diğer fonlar gelecektir. Hepsi bu kadar
    bu kadar kolaydıda benim ilk yazdığımdan niye hiçbirşey anlamadın peki: ) kendini biraz zorlayıp araştırınca öğrendin. herkesin teknoloji bilgisi başka düzeyde ben senin bilgi seviyeni bilemem. senin bu yazdığından da burdakilerin belki yarısı birşey anlamayacaktır.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu kadar kolaydıda benim ilk yazdığımdan niye hiçbirşey anlamadın peki: ) herkesin teknoloji bilgisi başka düzeyde ben senin bilgi seviyeni bilemem. senin bu yazdığından da burdakilerin belki yarısı birşey anlamayacaktır.
    excel in kurucuları bile bu yazdığı özellikleri bilmiyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    excel in kurucuları bile bu yazdığı özellikleri bilmiyor.
    ah kardeş mizah bir yana lise mezunu olup yaşadığı antalyanın haritada yerini bilmeyen, başörtüsü takıp son peygamberin kim olduğunu bilmeyen, osmanlıcı geçinip osmanlıyı atatürkün yıktığını sanan adamlar tanıdım ben bu hayatta: ) bunların sayıları hiç de az değil üstelik. sana yemin ediyorum geçen hafta ziraat şubeye yatırım fonlarımı satamıyorum blokaj konmuş diye gittim 50 yaşındaki müşteri temsilcisi 2-3 güne açılır panih yapma gardaşım yatırım fonu faizdir borsa gibi düşmez dedi: ) daha diyecek birşey yok. tanımadığım insanları varsayılan ayarda gerizekalı görüyorum artık ve bu çok yerde hayat kurtarıyor inan.

4.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    ah kardeş mizah bir yana lise mezunu olup yaşadığı antalyanın haritada yerini bilmeyen, başörtüsü takıp son peygamberin kim olduğunu bilmeyen, osmanlıcı geçinip osmanlıyı atatürkün yıktığını sanan adamlar tanıdım ben bu hayatta: ) bunların sayıları hiç de az değil üstelik. sana yemin ediyorum geçen hafta ziraat şubeye yatırım fonlarımı satamıyorum blokaj konmuş diye gittim 50 yaşındaki müşteri temsilcisi 2-3 güne açılır panih yapma gardaşım yatırım fonu faizdir borsa gibi düşmez dedi: ) daha diyecek birşey yok. tanımadığım insanları varsayılan ayarda gerizekalı görüyorum artık ve bu çok yerde hayat kurtarıyor inan.
    Bilmemek ayıp değil, biliyormuş gibi yaparak ukalalık yapmak ayıp. Herkes her konuyu bilmek zorunda değil. Otomobili kullanabilirim ama, motor veya kaporta işini bilmem .

İnternet işi de biraz öyle. Gençler daha fazla şeyi daha çabuk kavrıyorlar. Ben excel ' i kullanırım ama çok detaylı bilmem. O nedenle de kimseye detay sormuyorum. Zira uzaktan anlatsa da kavramam zor. O halde insanların zamanını da çalmak istemem.

Velhasıl , bilgi hazinedir. hoşgörü de içindeki malzemedir.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    16 kurus kar yazdin sogandan...
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bilmemek ayıp değil, biliyormuş gibi yaparak ukalalık yapmak ayıp. Herkes her konuyu bilmek zorunda değil. Otomobili kullanabilirim ama, motor veya kaporta işini bilmem .

İnternet işi de biraz öyle. Gençler daha fazla şeyi daha çabuk kavrıyorlar. Ben excel ' i kullanırım ama çok detaylı bilmem. O nedenle de kimseye detay sormuyorum. Zira uzaktan anlatsa da kavramam zor. O halde insanların zamanını da çalmak istemem.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku

ya benim bahsettiğim tiplerin hali ayıp demeyelim de cehalet direk. ama excel bilmemek cahillik değil tabiki. ileri düzey bir konu. ben de onu demeye çalıştım aslında. 1 milyona tam 15 senedir 1 lira demeyi öğrenemeyen adamlara exceli yazarak nasıl anlatabilirsinki..seni ve kendini geliştirmek için emek veren azınlıktaki insanları tabiki tenzih ederim.

+1
    milyar da milyar hay essek arisi soksun hehe

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    1 milyona tam 15 senedir 1 lira demeyi öğrenemeyen adamlara...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    bu kadar kolaydıda benim ilk yazdığımdan niye hiçbirşey anlamadın peki: ) kendini biraz zorlayıp araştırınca öğrendin. herkesin teknoloji bilgisi başka düzeyde ben senin bilgi seviyeni bilemem. senin bu yazdığından da burdakilerin belki yarısı birşey anlamayacaktır.
    Frendly ben mümkün olduğunca açıklamaya çalıştım. Sen özet geçmişssin insanların bir kısmı anlasa dahi çoğunluğu anlamayabilir. Sen cevap yazdıktan sonra google de araştırma yaptım. Olay bu.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •