Sayfa 17/803 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 129 - 136 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Mersin Güney gazetesini aradım. Haber müdürüne dedim, gerekirse benim adımı verin diyede ekledim. Yazın kardeşim Tekfen patronları yatırımcılarını nasıl eziyor onuda yazın.

Bir gün bu kağıt yukarı giderse sırf sizden kurtulmak için götürecekler sanırım Cemal ağa
     Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Mersin Güney gazetesini aradım. Haber müdürüne dedim, gerekirse benim adımı verin diyede ekledim. Yazın kardeşim Tekfen patronları yatırımcılarını nasıl eziyor onuda yazın.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/975362

İlgi açıklamalarımızda, bağlı ortaklıklarımızdan Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Toros Tarım) hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş. tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması planlanan bir polipropilen üretim tesisi (Proje) için yapılan hazırlık çalışmaları ve konuyla ilgili gelişmeler hakkında bilgi verilerek, son olarak 28 Mayıs 2021 tarihli açıklamamızda ise, Mersin 2. İdare Mahkemesinin ÇED Olumlu kararının iptali yönündeki kararlarına karşı Danıştay nezdinde temyiz başvurusunda bulunulduğu ve ÇED raporunun iptal edilmesi sebebiyle bu aşamada Proje çalışmalarının durdurulmasına karar verildiği belirtilmiştir.

Danıştay 6. İdare Mahkemesinin temyiz incelemesi neticesinde, temyiz istemimizin reddi ile ÇED Olumlu Kararının iptaline dair ilk derece mahkemesince verilen kararın onanmasına ve karar düzeltme yolunun kapalı olduğunun duyurulmasına karar verilmiş olup, mahkemenin bu kararı çerçevesinde Proje çalışmalarına devam edilmemesine karar verilmiştir.

BURAYIDA OKUYUN DEDİM.TELEFONUMUDA VERDİM. KİMSENİN BİLMEDİĞİ KARARI TEKFEN NASIL SERVİS EDİYOR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Bir gün bu kağıt yukarı giderse sırf sizden kurtulmak için götürecekler sanırım Cemal ağa
    Onlar utansın Ortak. Ne kadar kirli işleri varsa ifşaya devam. 1 hafta olmuş, bu haber Mersinde yok, olsa yer yerinden oynardı.

Utanma mı!!! o fakirlerin duygusu, adamlar milyonlar ile oynarken utanma duygusunu da satın alıp çöpe atmışlar görünen köy öyle diyor.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Maximetu mersin gazetesine twit attın mı???? Telefon açıp ben söyleyeceğim yoksa....

Ortak Asiri modum dusuk , Alkim de uctu gitti bunu iblisi beklerken gozdem enka gidiyor , Algyo da eli kulaginda zaten o da gidecek . Biz de bunda bekle bekle dur . Piyasada bizden ucuz kagit kalmadi , yuzumuze bakan yok . Sabanci bile yuzde 50 yapti patronlarina sovulen. Pandora Senin ben yapacagin icraatin de danismanlik sirketinin de topunu skym

7. Sayin liberalin son twitin altina doseyin yorumu beyler , bunlari rezil rusva etmekten cekinmeyin

8. ulen bu kadar tutunup da aşağı salarsan vallahi sataram köyü ha!

Sayfa 17/803 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •