Sayfa 20/803 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 6417 madde; 153 - 160 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    üstadım endekse iyi bir düzeltme gelebilir baya güzel çıkış yapanlar oldu hisse bazlı...

endeks düşerken bakarsın tekfen çıkışına devam edebilir...

güneş batar tekfen doğar . misali . çıkışına devam edebilir diye umut ediyorum...
    üstad kim gerçekten ralli yaptı kim saman alevi ilk düzeltmede belli olur. bugün iyi direndik.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Bugün altta ALKHOR isimli bir üye göründü. ALKHOR u bilen biliyor zaten....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://share.matriksdata.com/share....11111921207479

Burganda +100bin lot var. Burgan erhan amcanın kurumu, arada gümbürtüye gitmesin. Mersin gazetesinin yarın ki sayısı basılmış, cfs den haber yok.

4. Erhan Dayi ihale haberi almasa girmez zaten , vardir onun kuslari icerde bolca. Hatta kendi yerlestirdigi adamdir zaten cogu adam

5.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin liberalin son twitin altina doseyin yorumu beyler , bunlari rezil rusva etmekten cekinmeyin
    Sayın Maximetu doğru diyor pasif davranmayın tkfen hissedarları hücuma geçin.

Şüphelendiğiniz her konuyu SPK Başkanlığı'na bildirin.

Alttaki Tweet için Like/Retweet/Comment yapın farkındalık artsın.

https://twitter.com/LiberalBorsa/sta...00031406956545

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Erhan Dayi ihale haberi almasa girmez zaten , vardir onun kuslari icerde bolca. Hatta kendi yerlestirdigi adamdir zaten cogu adam
    Benimde adamım var. Bana yazma, benimle muhatap olma diyorum hala yazıyor. Avukatlar uyap dan çıkan kararları görüyormuş, ama kararda avukatları görüyormu onu dememiş, eger öyle ise sakıncalı durumlar olabülür....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Erhan ÖNER eski yönetim kurulu başkanı, 11-12 milyon lotu var iken 10-12 liradan satmaya başladı, elinde kalan burgandaki 5 milyon lot kadar hisse. Sattıklarını yerine koymuş olsa hisse miktarını 2-3 e katlayabilecek durumda...

8. O adamda temiz 10 Milyon lot vardir , patronlar seviyesinde bir adam , yapmistir yollugunu o adam

Sayfa 20/803 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •