Sayfa 460/682 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,673 - 3,680 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Genelde bu tür hareketlerde yatırımcı aa düşüş durdu bayağı düşmüş der hisseye girer sonra patron bir taban daha yapar. Sonra bedelliye kadar sürünür sonra bedelli işi olmaz ise bir taban daha . Yani işimiz zor .galip istemedikçe bu kağıt sürünür. Bence kolay kolay gelip donmez kağıda bıktırmadan.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by cebi Yazıyı Oku
    Genelde bu tür hareketlerde yatırımcı aa düşüş durdu bayağı düşmüş der hisseye girer sonra patron bir taban daha yapar. Sonra bedelliye kadar sürünür sonra bedelli işi olmaz ise bir taban daha . Yani işimiz zor .galip istemedikçe bu kağıt sürünür. Bence kolay kolay gelip donmez kağıda bıktırmadan.

Forum rahatsız dolmuş arkadaş
    Adama bak,elinde hisse yok,her gün foruma girip 5-10 mesaj atıyor,almayı düşünenleri uyarıyor,elinde mal olanlara satın imalarında bulunuyor,3 tane var bu topikte bunlardan,maaşlı çalışan mıdır bunlar?yoksa açıkçı mıdır?yaşama amacı nedir?
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    Forum rahatsız dolmuş arkadaş
    Adama bak,elinde hisse yok,her gün foruma girip 5-10 mesaj atıyor,almayı düşünenleri uyarıyor,elinde mal olanlara satın imalarında bulunuyor,3 tane var bu topikte bunlardan,maaşlı çalışan mıdır bunlar?yoksa açıkçı mıdır?yaşama amacı nedir?
    Rahatsız sensin arkadaş. Ben kimseye mal sat demedim. Hisse daha da düşer aşağıdan alın dedim. Bu oyunlara gelmeyin diyorum şu an hissede operasyon bitti diyorum. Beni dinleyip kim zarar etmiş. Sen galip in adamı isen bilemem. Ya da buradan al sen kaldır tahtayı.

4. Hissen yoksa yoluna git,buralarda hissedarlar forum yapıyor,sen kimsin
    Son düzenleme : philosopher; 21-06-2017 saat: 14:04.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Evet cebi olumsuz elektrik yayıyorsun kağıda git lütfen olumlu bir enerji yaratalım ki avturumuz yürüsün

6. Galipte kaç hisse var daha bilen varmı.

7.  Alıntı Originally Posted by semka_22 Yazıyı Oku
    Evet cebi olumsuz elektrik yayıyorsun kağıda git lütfen olumlu bir enerji yaratalım ki avturumuz yürüsün
    Olumlu elektrik için alım yapmanız gerek. Oturduğun yerden olmaz . Şu an elektrikler kesik.

8. ağa-ekip istemiyor ... yazmak boşuna ......
    Son düzenleme : geos; 21-06-2017 saat: 15:36.

Sayfa 460/682 İlkİlk ... 360410450458459460461462470510560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •