Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,817 - 4,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bir düzeltme gelir diyorlar.
    Orada biraz alacağım.
    Cevap için sağolunuz.
    Esas onun adı keriz silkeleme.!!!
    Neyin düzeltmesi.!!!????
    Nereye baksan her yer dökülüyor..!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    9,95 meydan muharebesi alanına gerileme olabilir bir ihtimal.
    Uzun vadede yön belli.
    A Haber öğle arası alt manşet; “ Dolar da büyük düşüş”. Bakıyorsunuz dolar 10,05 den 9,95 e gelmiş 😂

3.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Esas onun adı keriz silkeleme.!!!
    Neyin düzeltmesi.!!!????
    Nereye baksan her yer dökülüyor..!!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
    Fiat paranın babaları euro ve dolar bile ürün ve hizmetlere karşı değer yitirirken, TL nin dik durması beklenemez. Zaten siyasilerde full dövizde

Şu yazarın dediği olayı yapan var mı aranızda? %17 felan faiz diyor anladığım kadarıyla dolar üzerinden. Tatbik eden varsa öğrenmeyi isterim, bu arkadaş cevap falan vermiyor sanki sır...
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba , umarım herkesin sağlığı keyfi yerindedir. Uzun zamandır yazmıyordum. Çünkü enflasyonist, - ki muhtemelen çok daha fazla enflasyonist ortama girdiğimiz bu dönemde yıllardır biriktirdiğim tasarruflarımı korumanın arayışı içindeydim.

Yatırım fonu yatırımlarımı 8 yıllık bir sürenin ardından sonlandırdım. Soğuk cüzdanda, sabit coinler yani dolar eşdeğeri usdt/usdc/tusd stake yapma tarafına kaydırdım tüm yatırımlarımı. Yıllık dolar bazında 16-17 gibi oranlar var.

Sevgiler.

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Tayyip Agam bir efsanedir be ya...

Turkiya'ya boyle lider gelmedi.
    gelmedi. daha da gelmesin inşallah.. amin.

6.  Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Reis, Çanakkale de üniversite öğrencileri ile buluşmuş… Az biraz izledim , ne diyor bakmak için. Hala kuşe kağıt bizim dönemimizde geldi diyor😂😂 Bunların Z kuşağından bu kadar kopuk olması iyiye gösterge… Bugün ilk defa oy verecek insanlara , müsvedde kağıdı ve kuşe kağıdı anlatarak, oy moy toplayamazsınız…
    adama sorarlar öz kızının doğum tarihini hatırlayamıyorsun kuşeyi mi hatırlayacaksın diye..?

Burada çok siyaset dönüyor. Her şeye %40 zam geldi. Millet parasını koruma derdinde, boşverin siyaseti de parayı koruyacak yol bulalım. Dolar da bu kadar artmadı, aldığım çoğu şeyde %40 zam var ve daha da geliyor. Ev daire alacak kadar param olsa ev alırdım.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şu yazarın dediği olayı yapan var mı aranızda? %17 felan faiz diyor anladığım kadarıyla dolar üzerinden. Tatbik eden varsa öğrenmeyi isterim, bu arkadaş cevap falan vermiyor sanki sır...
    O tehlikeli sularda yüzüyor.!!!
    Aynı Rus ruleti gibi.!!
    Geçenlerde 10 gün gibi önce, diğer bir başlıkta TL mevduat faizlerini soruyordu.!!
    Bende dolara park etmesini düşünmesini söylemiştim.!!
    Kendime masallar.!!
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 603/1002 İlkİlk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •