Sayfa 671/1003 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,826
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    yarın bankallar tavana kıtlemezse bu makas cok ugrastırır pala efendıyı....
    yarin bankalarda yuzde 5~6 lik bir marj alani olur.daha yukarisi kisa vade abarti olur bence.

2. şey yine bi şeyler şaapıyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Saglik olsun umarim zarar sizi kotu etkilemez pozisyonunuda karli kapatma sansi yakalarsiniz

oglen makas %2 idi simdi %3 oldu yarini fiyatliyorlarmis simdi sabah piyasa acildigi zaman bu makas ayni sekilde kalmiyacak diyemi dusunuluyor

Piyasa yapicilkarinin isi bu saz ellerinde istedigi gibi calisiyorlar sabah a belki makas %5 olucak
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ben de sabah koymuştum pozisyonumu. Kar zarar kardeştir.
    Stop yapmıyorum, biraz daha da artırdım bugün shortları, taşımaya devam..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4. Yahu kardeşim resmen VİOP'ta ant içmişler shortçuları vuracağız diye. Spread 85 puana dayandı. Yarın sıra dışı bir gün olacağa benziyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Borsa yukselirken short pozisyonu olanlara neden yuz kizartici suc islemis gibi dislama yapiliyor ?
    endeksi 2000 e mi goturecek umrumda degil 2500 e mi goturecekler buda umrumda degil
    burasi bist aksam bir haber daha gelir sabah %10 arti acar yada - %10 acar
    zararli pozisyonun ekran goruntusu
    Forumda yok suraya gider yok buraya gider shortculari biciyorlar diyenler e de soralim pozisyon atabilecek varmi ?
    mesela 9 liradan Garan maliyetli kimse varmi ? yada 2.70 lerden ybk maliyetli kimse varmi ?[Nosfecagri ve Abka haric onlar pozisyonlarini guncel yazdilar]

[/url]
    .........................................

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Borsa yukselirken short pozisyonu olanlara neden yuz kizartici suc islemis gibi dislama yapiliyor ?
    endeksi 2000 e mi goturecek umrumda degil 2500 e mi goturecekler buda umrumda degil
    burasi bist aksam bir haber daha gelir sabah %10 arti acar yada - %10 acar
    zararli pozisyonun ekran goruntusu
    Forumda yok suraya gider yok buraya gider shortculari biciyorlar diyenler e de soralim pozisyon atabilecek varmi ?
    mesela 9 liradan Garan maliyetli kimse varmi ? yada 2.70 lerden ybk maliyetli kimse varmi ?[Nosfecagri ve Abka haric onlar pozisyonlarini guncel yazdilar]

[/url]
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...21#post5614421

Hayat hoş gerisi boş

7. Aynen öyle ustadlar kar zarar kardeş ben de bir günde 120k para bıraktım masada mart ayında, dersimi aldım dedim 100 kontrat short vardı 1810 maliyetli bu sabah da anında kapattım yani kar zarar kardeş bu işlerde. Ha hedge için acmistik yine açarım ne tarafa giderse algı oluşuyor terse donmemen için her şeyi yapan tipler türüyor.

Tuoras 70 lira adam gelmiş 40 diye sayfalarca yazı yazıyor başlıkta. Ayıp ya. Yüzsüz utanma da yok.

Ha olur gider eder iddia olmaz burası borsa biz de analiz yapıyoruz düşünüyoruz ediyoruz sonra patlıyor stop oluyoruz nedir abi ne olacak ki ama iddialı yazan başkasını etkilemek isteyen direk belli oluyor ve çok iğrenç bence.

Ben sn. Abka yi tebrik ederim. Kendimi de tebrik ederim çok uzun süredir ısrarla taşıdım, o kadar hakkım. Ama hani kimseye kafayı takmayın biz dahil ve kendi kararınız dışında kimseyi şey etmeyin inşallah en kısa sürede zararlar çıkar bol kazançlar.
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Viop pozisyonunda 700-800 kontrata ciktigim gunleri hatirlarim
    27 gun boyunca aksama pozisyon birakmadan devam ettim 27 gunde karli kapattim pozisyonu 28. gunde aksama pozisyon biraktim sabah ekrani actigimda 27 gunluk kazancin yarisini 1 gunde almislardi o gun bile uzulmedim
    Burasi yeniden soyluyorum BIST aksamdan sabaha ne olacagi belli olmaz garanti haberinin ustune belki bankalarin temettu kisitlamalari ile bir haber gecerler aksam sabaha %10 daha yapariz

Gercek bir olay yazayim
    Besiktas maci oncesi Twitter da bu maci alirsak 5 kisiye forma hediye edecegim diye yazdim
    Twitter da borsa ile ilgili zaten yazmam
    Besiktas maci kazandi 5 kisiye formalarini aldim
    2 tanesi bizim hisse.net de idi hatta sonrasinda biraz sohbet ettik
    bu iki kisi forumda bir cok baslikta gunde en az 10 20 mesaj atan kisiler
    endeks suraya gider hisse suraya gider surdan aldim diyenler
    bu 2 kiside benim borsa ile alakamin oldugunu bilmedigi icin kendilerini tanitirken soyledikleri su idi : Borsada Battik forma alacak durumum yok o yuzden istiyorum
    Ama hergun hisse.net basliklarinda surdan alinir burdan satilir surayi gecerse bu fiyat diyerek yaziyorlar !!!
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Hayatta duyduğumuz her şeyi ciddiye almış olsaydık stresten ölüp giderdik. Bu forumda da böyle. Siz bu VİOP konusunun iyi zamanına denk geldiniz. Bundan bir sene önce bazı arkadaşlar vardı, hesapta adamların her hareketi kar ile kapanıyor. Size işin gerçeğini söyleyeyim. Forum üyelerinin yaptıkları işlemlerin boyutunu, küçük veya büyük, kimseyi hor görmeden demek isterim ki, bu başlıkta hacimli işlem yapıp, 50-100K TL zarara bir şey olmaz diyebilecek sayılı insan vardır. Diğerleri 3-5 kontrat işlem ile borsa gurusu modunda takılır, akıllarınca milleti fişekler.

Başlıkta yeterli olgunluğa ulaşmış, aklı başında gayet terbiyeli arkadaşlar var. Her ay başı yeni nick alıp milleti fişekleyen kişileri ciddiye almazsanız, huzurunuz için daha iyi olur diye düşünüyorum.

Zamanında 1-2 tane şovmene denk gelmiştim. Direkt engelleyip geçmiştim. Tavsiye ederim.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    vadeli yarını fiyatlıyor.makas oradan kaynaklanıyor. teorikten 50 puan fazlaysa sabah +%3 spot açılışını bekliyor.

Sayfa 671/1003 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •