Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. imamoglu veya yavaş bugün seçim olsa %99,99 kazanır.

belediyeler gidecek diye düşünmeye gerek yok. diyelim kılıçdar seçime girdi kaybetti, bunlar bir 5 yıl daha seçilirlerse artık iyice pervasız olup belediyelere kayyum atarlar chp'yi de kaparlar.

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Siz bu milletin reyiz aşkinı hafife aliyorsunuz...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim tanıdığım toplum güce ve paraya tapar...AKP nin seçimi kazanamayacağını gören aynı zamanda sofrasında ekmeğin eksildiğini hisseden herkes en koyu CHP liden daha fazla CHP li veya muhalif olduğuna şahit olacaksınız....

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İstanbul’da hissedilen bir deprem meydana geldi
    Kandilli Rasathanesi : Saat 15:40’da Düzce çilimli merkezli 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam bedel dediğiniz şey seçim kaybetmek zaten. Ha muhalefetin ülkeyi yönetmek gibi bir derdi yok ise baştan bilelim hepimiz. 2023 değilde 2028 olsa ödenecek hesap, devralınacak enkaz azalacak mı?
    Bu müthiş enkazdan ne Reisimiz ne de Damadımız sorumlu. Damat Reisten enkaz aldı Reise enkaz bıraktı.. Yani ikisi de suçsuz.

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim tanıdığım toplum güce ve paraya tapar...AKP nin seçimi kazanamayacağını gören aynı zamanda sofrasında ekmeğin eksildiğini hisseden herkes en koyu CHP liden daha fazla CHP li veya muhalif olduğuna şahit olacaksınız....
    Yahu adam mazlum, dış güjler yapiyor herşeyi. Buna inaniyor millet... En azindan benim cevremdekiler öyle.... Yanlişlikla Gaziosmanpasa koprusune girip kazıgı yiyen tayyipci amcanin tukrugu bogazina takiliyor 5 kez yutkunuyor ama boyle fiyatmi olur diyemiyor.... Başkanimda başkanim yani

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarafsız cumbabalığa en çok Kılıçdaroğlu yakışır, emme bu sistemlen ve bu yıpranmışlığa rağmen Reyisin karşısında şansı çok zayıf.

SSK: 1 - 0

CHP: 2 - 0

ALEVI: 3 - 0

Gelde maçı çevir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alevi ile evlenilmezlen, başladılar zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 670/1002 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •