Sayfa 798/1003 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,377 - 6,384 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. ben reisin kredi veriyorum iş yapmiyorsunuz lafina takildim..

açıkçası ben de boyle düşünüyorum.

abii bizim bu büyük holdinklerde biraz yazılım cizilim yapayım da yurt dışına satayim diyen falan çok az.

ne bileyim bak elalemin oglu geldi trendyol neydi ne oldu...
    bi dunya oyun firmasi ecnebilere satildi falan...

yav bunnar bi ofis kurup 100 muhendis alip hade arge yapın bakam bile demiyor...

2.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Ben bu sefer reisi kararlı görüyorum, 2018deki gibi olmaz ne olursa olsun faiz indirimleri devam eder

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Akşam akşam kahkaya attırdınız bana Kararlı iyiymiş

3.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben reisin kredi veriyorum iş yapmiyorsunuz lafina takildim..

abii bizim bu büyük holdinklerde biraz yazılım cizilim yapayım da yurt dışına satayim diyen falan çok az.

yav bunnar bi ofis kurup 100 muhendis alip hade arge yapın bakam bile demiyor...
    Adam kredi alsa fabrika kursa , içine alacağı makina , techizat vs. dolar ile. Hammadde keza öyle. Sadece kredi vermek ile ticaret olmuyor. Haa kredi verilen geri ödemeyen iş adamlarına kaydı sanırım kafa... Onlar alsın kredi tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Adam kredi alsa fabrika kursa , içine alacağı makina , techizat vs. dolar ile. Hammadde keza öyle. Sadece kredi vermek ile ticaret olmuyor. Haa kredi verilen geri ödemeyen iş adamlarına kaydı sanırım kafa... Onlar alsın kredi tabi.
    come on!!
    bizim büyük gruplarda kredisiz is yapacak da para var ...
    ben hendek kursunlar deve atlatsinlar demiyom.
    yav arkadas insan accik kendini gunceller.
    cagi yakalar falan.
    bu memlikatta bi dunya firma ecnebiye satildi hazir firmayi alip buyutmediler bile..
    bu bi hatadir.

5.  Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    Zengin adamın ne işi var burda
    Kardeş
    Hoşuna gidecekse şöyle yazayım
    Battım
    Zarar büyük
    Bidaha voba tövbe
    Rakıya tövbe diyen adam meyhaneyede gitmez... Ne işim var madem forumda... Geçmiş olsun bu arada...

6. Önünü görmeyen adam eşek mi kredi alıp iş yapmaya çalışsın. Bu ülkede su durumda yatırım mi yapılır hayret birşey. Piyasa yangın yerine döndü. İş alsan sattigin mali ertesi yerine koyamiyorsun. G20 den düştük bu rezilliktir
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    come on!!
    bizim büyük gruplarda kredisiz is yapacak da para var ...
    ben hendek kursunlar deve atlatsinlar demiyom.
    yav arkadas insan accik kendini gunceller.
    cagi yakalar falan.
    bu memlikatta bi dunya firma ecnebiye satildi hazir firmayi alip buyutmediler bile..
    bu bi hatadir.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Cunku bizdekiler yeni bir proje cikarmaktansa clone yapmayi tercih ediyorlar
    Elalem youtube olusturur bizdekiler ise youtube dan videolari cekerek abs sitesi adi altinda gosterirler
    Ikibinli yillarda aktif bulundugum bir sektor ara sira istatistiklere bakardim USA %60 i dial up kullaniyorsa TR ise %30 dial up kullaniyordu[rakamlari ornek verdim]
    Ama herhangi bir toplantida Amerikalinin sordugu su idi Turkiye'de internet kullaniliyormu
    Helal olsun demek lazim Adamlar yeni yeni projeler cikarirken bizim eskiler xxx siteleri ile ugrasiyorlardi
    Amerikali yillardir internet uzerinden alisveris yapiyor dogal olarakda yapilan projeler gelir getiriyor
    E bizde bu sekilde bir proje yapsan ne alan ne satan olurdu uyelik satin alma olsa kimse almazdi ne yapicak adamlar Arz talep meselesi abaza cok xxx sitelerini yap sal sokaga HTA indirt kitle ana sayfasini birde ordan ufak ufak kazan

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    ben reisin kredi veriyorum iş yapmiyorsunuz lafina takildim..

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Bugün yapılan Grup toplantısında CB nin konuşmasını okudum.
    Bakan Elvanı çok net eleştirerek beraber yürüyemeyiz. Demiş
    Toplantı sonrası bunu soran ve birinimi kasdettiniz diyen gazeteciye de onu siz anladınız demiş.

Akşam kapanış doğru son 45 dk da gelen sert yükseliş le beraber bakınca.
    Bu akşam bakan görevden alınabilir.
    Ve eksi gap ile başlayabiliriz fikri bende doğdu.
    Hazır long pozisyonları kapamış ve zarar yazmış iken, az zarar da şhorttan olsun dedim
    Biraz şhort açtım.
    Burası Türkiye
    Sabaha bir şey değişmez ise değişmemiş olur.
    Değişirse negatif olur dedim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 798/1003 İlkİlk ... 298698748788796797798799800808848898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •