Sayfa 809/1003 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 6,465 - 6,472 arası.

Konu: Viop XXXVI

doların gevşeyeceği kesinde bizim borsada şey düştü diye düşer mi acaba??

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İngiltere de iş ayarlamış mı yada ne iş yapıyor orda, millet yurd dışına gidelim orada yerleşelim diyor da, orda iş var mı. Türkiye ye gelen Suriye liler gibi olmayalım gurbet ellerde.
    Tabi orada çalışıyor. Sabit işi var. Hedefi ev alabilmek şuan için İngiltere'de
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. NASIL EĞLENİYOR MUYUZ GENÇLER
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Bu boktan gidişin iyi yanı bunlara artık kimse oy vermez. Basiretleri bağlandı siyaseten kendi ayaklarına sıkıyorlar, hatta ayaklarına değil kafalarına sıkıyorlar. Nice yakınım vardı a.k.p. ni savunan benden beter muhalif oldular.
    Çok iyimsersiniz... psikolojideki "doruk sonu" konusunu bir araştırın derim. Ocakta ücretlere %30 zam sonra Nisan -mayıs gibi bir erken seçim bekliyorum. 50+1 tartışmaları da çok şey anlatıyor bence.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

5.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Çok iyimsersiniz... psikolojideki "doruk sonu" konusunu bir araştırın derim. Ocakta ücretlere %30 zam sonra Nisan -mayıs gibi bir erken seçim bekliyorum. 50+1 tartışmaları da çok şey anlatıyor bence.

SM-A217F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet bende Ocak'ta sağlam zam bekliyorum ama o zammın enflasyona dönüşmesi aşırı hızlı olacak. Yani zammı alan 2 ay için de ya bu para nereye gitti diyecek.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    otur oturduğun yerde yav.
    geçen arkadaş aradı cayır cayır buluşalım diye almanyaya gidiyormuş
    verdikleri para 3 bin avro.
    sen 3 bin avroya mı gidiyon dedim heee dedi.
    sustum.
    gideceksen de visionla git.
    para da neyse de vizyonsuz adama dayanamıyom ya ora gidip market vidyosu çekiyo.

7. vadeli kademeleri de çok sakat
    eski yüksek kontratlar da yok
    ne yöne giderse
    stop olmakta çok zor

Sayfa 809/1003 İlkİlk ... 309709759799807808809810811819859909 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz