Sayfa 783/1006 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,257 - 6,264 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. https://twitter.com/ugurses/status/1...W1fYQOeEA&s=19

Şimdi de Japon kuru :-)

1 dolar = 114 Yen
    1 dolar = 10 TL

- Japonya'da asgari ücret: 153.600 yen, 1347 dolar.
    - Türkiye'de asgari ücret: 2.800 TL, 263 dolar...

Dolar 1993'te de 114 YEN, 2021'de de 114 YEN :-)

Kişi başına düşen gelirin 40 bin dolar olduğu, dünyanın en büyük 3. ekonomisi Japonya
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. https://twitter.com/binhanelif/statu...60162667945987

Müteahhitlere destek olmak veya olmamak işte bütün mesele bu.
    Hayat öğrencisi.

3. Sosyal medyada muhalefetten bile Brunson krizi benzeri bir krizi yaşıyoruz diye yorumda bulunanlar var...

Yemin ediyorum bu ülkenin muhalif kafalari da beş para etmez...

Yaşanan şeyin adi kriz ise, bu matematiğe bilime ters gitmenin krizidir, Brunson krizi gibi politik kaynakli krizle ne alakası var...

Devam edin biriniz dini değerleri, biriniz Atatürk gibi bir degeri sömürerek siz...

Bir arkadaşın imzasinda da yer aldığı gibi bilgili olanlarin yetkisi yok, yetkili olanlarin bilgisi yok ülkesinde yaşıyoruz.

Ya da Cem Yılmaz'in gösterisinde olduğu gibi, beyni yok fikri olanların...

4. 128 milyar dolar geri gelecek,
    aradaki fark ile seçimi finanse edecekler.

asrın galaksi lideri ekonominin kitabını yazdık derken bunları kastediyor olabilir mi ?

sen İstanbul ve Ankara'yı chp zinniyetine teslim edip benim finans kaynakları kesersin haaa.

ben yine sana ödetirim o faturayı diyen reyis başgana nobel ekonomi ödülü verilmeli.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    128 milyar dolar geri gelecek,
    aradaki fark ile seçimi finanse edecekler.

asrın galaksi lideri ekonominin kitabını yazdık derken bunları kastediyor olabilir mi ?

sen İstanbul ve Ankara'yı chp zinniyetine teslim edip benim finans kaynakları kesersin haaa.

ben yine sana ödetirim o faturayı diyen reyis başgana nobel ekonomi ödülü verilmeli.
    Nereden gelecek? bu para birilerinin cebine gitti o parayı dönüp şimdi burada harcar mı? bence yapamazlar.
    O paralar vergi cenneti ülkelerde kısmen nakit olsa da gelişmiş ülkelerde gayrimenkule dönmüştür bile.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Nereden gelecek? bu para birilerinin cebine gitti o parayı dönüp şimdi burada harcar mı? bence yapamazlar.
    O paralar vergi cenneti ülkelerde kısmen nakit olsa da gelişmiş ülkelerde gayrimenkule dönmüştür bile.
    şakkadanak MB başkanı değişir.
    yerine gelen 600 puan faiz arttırır.
    dolar 8 tl gelir.

o zamana kadar insider yandaşlar 128 milyarı sana satmış olur zaten.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. reyis başgan,
    ve onun ahiretliği k.ali
    cebindeki bozuklukları çıkarsın
    nerede dediğin 128 milyar gelir piyasaya.

Sayfa 783/1006 İlkİlk ... 283683733773781782783784785793833883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •